Zlatan Ibrahimović
0
'Pet godina u Italiji mi je dosta'
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKO ode u barcu bila bi prejaka
IBRAHIMOVIC JE MOZDA SVEDSKI IGRAC, ALI JE U DUSI BOSANAC.TO LEGEDO BOSANSKA NAJBOLJI SI
BOLJI JE OD MESSIJA I RONALDA ZAJEDNO
zna sve s loptom fenomenalan je
@lloyd veci je od tvog sigurno.Hajde u BOSNU malo na babovinu ,nauci malo i nase kako treba da se igra.
evo ga ode decko u Chelsea, ko svi fudbaleri koji vole novac ! je.o te Roman Abramovich
tvoj upis dovoljno govori o tvojem IQ-u ... ne znam cemu sva ta zavist? ... sta je on, badava cijenjen u svijetu nogometa, jer strucnjaci koji ga cijene nemaju veze s tim sportom a vi koji ga kritikujete, vi znate sve ... a u p.m. naseg naroda ... nikad se promijeniti nabolje
zlatan je trenutno medju 4 najbolja igraca na svjetu i bukvalno moze gdje hoce.... sto se tice njegovog IQ-a libo ga za to, covjek ubire desetine miliona eura godisnje i pozamasni IQ mu bas i nije potreban, jer moze da imao genijalce da misle za njega ako mu bude potrebno... samo naprijed zlatane pozlatile ti se noge, a papcima iz saveza koji te nisu htjeli u repki BIH ebemo mamice, dabogda im djeci apoteka menza bila...
Bez veze igrac
osvojio si sto se u italji moglo osvojiti, nikad nije osvajao cup uefa i ligu prvaka, imas ti jos da radis ko konj da dodjes do takvih trofeja. Idi u Real ! to je klub za takve igrace, pa nek i tebe Pepe nakarata :)
idi u manchester city
Jaruga da je meni njegov ajkju da se naspavam posteno i nauzivam o kokama macama pcketinama i sl. i da zaradjujem vise cenera somova dnevnice u oJErima. A ti se otari dobro svojim ajkjuom i diplomom poslije kenjaze. Fala.
1. messi 2. zlatan 3. cristina
ja ljubomore u pm :) momak je prva liga, kao igrac medju top 5 uvijek bio... tipican nas usmrdjeni menatlitet da se sve popljuje. sad eto treba pljuvati na njega sto ima svedski pasos..
pa kaze \"u italiji\" je osvojio sve, koji cobani pisu ove komentare..