Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je Ramos? On treba bit medju prvih pet!
a gdje je spahic
ovi ocito ne vole Real Madrid I Milan,kao da su samo oni razbojnici u fudbalu pored toliko liga.....posto su odlucili da pokvaru ugled ovim klubovima zasto ne naprave spisak fudbalera glumaca .....ili jos bolje da prepisu spisak Barceloninih igraca i objave....IPAK JE OVO MUSKA IGRA a ne BALET....
treba napravit i listu glumaca.... to bi bilo top 1000
pitaj ballacka šta radi na listi. inače, real i milan, dva mesarska kluba, treba im pola tima suspendovat na neodređeno. odvratni su.
Sergio Ramos bi trebao biti u top 5 a nema ga nigdje ! GOVEDO !!
Fali Busquets.
Gattusoo oooo Gattusoo oooooo
ja opravdavam ove igrace reala,jer su toliko frustrirani i na sve nacine pokusavaju pobjediti barcu,ali ne ide...ali ne opravdavam klub koji ih podrzava, oni bi ih se trebali sto prije rijesiti. vratite svoj epitet \"kraljevski\"
A gdje je naš Spaha ?
A gdje je Elvir Rahimic i Boris Panđa??
sad treba napravit listu fudbalskih balerina, i top 18 barcelonina postava
Mnogo ima gorih....ubjedljivo najgora ekipa je Real.....cijeli tim treba na listu...
aman sve lutkice iz barce
Pa da, madridskom mesaru prvo mjesto zagarantovano prema ocekivanju. Nije losa lista, mada bi De Jong i Van Bommel definitivno trebali biti vise plasirani.
@asdf, vjeruj da bi i na toj listi prvi igrac Reala, Ronaldo. A drugi ti je ovaj sto je prvi razbojnik, Pepe!
@asdf ima i ta lista: pepe,dive maria,busquets,marcelo,dani alves,ronaldo, mascherano! :)