Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pizdica mala, ne smije ni da pisne na sve prozivke ibrahimovica :)
Sprema mu se korpica!
Nece rukovodstvo Bayerna njega jos dugo trpiti ako nastavi sa ovakvim rezultatima....MSM
za milione koje dobijaju treba da ginu na terenu, dodji ti da vidis u bosnu sta je ubijanje 16 sati rada za 2,5 KM a i to je pitanje da li ces dobiti na kraju mjeseca zato nemoj da njosra guardiolice !!!
Upravo. Kolike pare dobijaju trebaju da igraju svaki dan.
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ Analizirani parovi, kvalitetne informacije, u profitu su vec 4 mjeseca zaredom!!
Ubijate vi NAS nemeres pogoditi nista na kladionici...
Rđavom Dodiku i dlaka smeta...
Imajuci u vidu broj povrijedjenih igraca u Bayernu(Martinez,Bastian,Tiago,Badstuber,Ribery,pa cesto i Robben), u Bayernu stalno "moraju" da igraju isti igraci i taj tempo je tesko za podnjeti narocito kad se uzme u obzir da je 6 igraca Bayerna igralo sve utakmice SP-a za Njemacku i Robben sve za Holandiju nisu nikako imali odmora, bit ce ovo jako teska sezona.
Badstuber vec 2 godine umro, Ribery je oporavljen kao i Robben, Tako da otpadaju 3 igraca iz prve postave od prosle sezone. Mislim da je bayern dovoljno jak i sa Götze-om, lewandowskim, lahmom, boatengom, neuerom, alabom....da ne nabrajam, da bi igro sa hamburgom 0:0. Guardioli je nestalo ideja jos od 30 kola prosle sezone, jer Rumenige i vrh bayerna nisu bas PRO ove njegove pederske igre koju fura i sad na silu pokusava da promjeni, ali ne zna!!!
pa sto imas 25 igraca u ekipi??? sigurno ne zato da bi igrali uvijek isti!!! U engleskoj ljudi godinama igraju svaka 3-4 dana i ti sad naso da se zalis...ili su ovo izgovori za neuspjeh ???