Raste pritisak na Mancinija
24
Pep Guardiola spreman doći u Manchester City
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MANCHINI CAO, CAO, CAO!!! MARŠ U ITALIJU ZAJEDNO SA BALOTELIJEM!
U prevodu znaci, ako arapi ponude vise od ruskog oligarha i italijanskog predsjednika onda ce doci. Sto ti je danasnji fudbal. da hoce zabar nogu dobiti
sta prigovaras fergiu druze on je ustanova za sve trenere, s kakvom ekipom fergi dodje u finale a sa kakvom pep, isti ste real kupili bi sve zivo sta je bilo kad ste igrali protiv celzija kad sudija nije 4 penala svirao propali bi ste da vas platini nije pogurao :)
Ako ste se ljutili na Mancinija sto nije dao Edinu minuta dovoljno, kako bi tek sa Guardiolom koji bi mu dao da igra negdje svaku desetu igru u prosjeku kada se pogleda njegov stil igre. Nista od Dzeke i Citya onda, ali nadam se da bi mozda Pjanica doveo u City koji puno vise pase u Pepov stil igre.
CIAO MANCINI IDIOTO!!!
Dzekson ode u Arsenal Koga boli tuki za Shity ? ha ja
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3146/skandalozno_povratak_bahatog_direktora_barjaktarevica.html
Vjerujem da ce se mnogo toga promijenit\' u City-ju ako Pep dodje, dosta ce igraca otic\', jer pola njih nece moc\' igrat\' kako to Pep ocekuje. Ta ekipa City-ja je cista glupost, sve zvijezda do zvijezde, a nijedna ne svijetli, jer ne mogu jedna pored druge. Prava vjestacka ekipa taj City i po mom misljenju, nije idealna opcija za Guardiolu. Mog\'o bi se lako obrukat\' nakon svega sto je postig\'o. Usput, hvala ti za najljepsi fudbal svih vremena dok si bio u Barci. Pokaz\'o si \"Smrdinju\" sa onim kantanjima da je obicni cigan bez postovanja prema dugima, a i \"Sir Vojislava Seselja\" (Ferguson) si naucio pameti, otresavsi ga 2X u finalu lige prvaka. Zivio Pep! Visca Barca!
staromodni napadaci ne prolaze kod guradiole. pep cjeni trkace i ratnike u napadu. da bi igrao, napadac mora biti spreman trcati 90 minuta i stalno biti aktivan u defanzivi, znaci vrsiti pritisak na protivnicku odbranu i oduzimati loptu kao i trpati golove. dakle, puno obaveza ima napadac kod guradiole, ne moze stajati ili setati 90 minuta i ponekad smjestiti loptu iza protivnickog golmana.
TO KRALJU! Vidi se da se ovdje jedini razumijes u fudbal...
Kakav bolan tika taku,pa nije guardiola izmislio tika taku, samo je koristio taj koncept kao sto ga sad i Tito koristi. Igraci Cytia su maloumni za takvu igru sve i da nesto pokusaju, Guardioli bi bilo pametnije da ne razmislja o tom Cytiu,taj tim je sramota i rak danasnjem fudbalu,isto kao i Chelsi i slicni, da mogu kupili bi i dragog boga da im sjedi na tribini .
@neupucen zato sto nije tehnicki potkovan za tika taku
zasto Dzeko nebi zaigrao kod Guardiole ? Nije provokativno pitanje, nego me cisto interesuje.
isti klinac, poslije Mancinia opet Mancini, barem ce tako biti za sve fanove dijamanta u BiH...
Ako ti je Robinho TOP player, onda s tim pokazujes koliko se razumijes u fudbal... taj lik nikad nista konkretno nije napravio u karijeri sem nekog driblinga tu i tamo... Milan je postojao i prije T. Silve i prije Zlatana! Sta su to sa Zlatanom osvojili? Prvenstvo... Wow! A prije Zlatana? ;) 96/97 sa CAPELLOM su zavrsili 11-ti... Samo polako, jos malo pa ces se opet klanjat jednom od najtrofejnijih klubova kad ti osvoje ligu prvaka... Pa ti bujrum pravi se pametan po netu... :p
E SAD GA DŽEKO POGOTOVO NEĆE ZAIGRATI !!!
Ja i moj tatica misvimo da Avapi tvebaju dovesti mene na tu poziciju sa koje ce Žabav da uskovo izveti. Ja sam sa Željom ipak osvojio sve moguće i nemoguće, tako da bi meni Manijaci halalili. Sigurno se i vi svazete sa mnom, da bih ja tu napvavio veliki uspjeh, pvidodajte k tomu, da je dijamant pvodukt Željine škole sve će vam biti jasno.