Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za glupane. Kroos nije prodan što je to Guardiola želio ili neko drugi već njegova samoinicijativna odluka zbog koje nije htio produžiti ugovor gdje bi sljedeće godine otišao besplatno a ovako Bayern keširao 30 mil.eura. Alonso je dovede jer igrači (Martinez, Schweini, Thiago) su povrijedjeni i problem je na toj poziciji a ovako jeftina zamjena i ujedno dobra za te igrače do njihovog povratka. A ne valja Guardiola a Heynckesov Bayerrn je prvu sezonu dozivio blamazu. Gubitak Lige prvaka na svome terenu od Chelsija i katastrofa gdje ih je ubijao Dortmund kako u kupu tako i u Ligi. U Bayernu ništa ne odlučuje Guardiola osim o željama za nekim igračima i taktikama. ON NE KUPUJE!
United ima novca dovoljno da dovede bilo koga, pokazali su to na primjeru Di Marie, ali mnogi igraci iz veliki klubova su odbili prelazak u United ovog ljeta i iz razloga sto ne igraju LP-a a i tesko je naci igraca koji ce napustit Bayern to je jedan od najbolje organizovanih klubova na Svijetu, vrijednost kluba se procjenjuje na 1 milijardu eura imaju moderan stadion i zagarantovane i visoke place, Mullera je htio Van Gaal ali je Thomas odbio, spominjala je se i ponuda za Bastiana sto nije bilo potvrdjeno!
bajern je bilo milina gledati a ti si napravio od tog tima jednu slabiju verziju barselone 2008-9
Nek' se ManU sada ne plasira u top 4 nece oni ni razmisljat o pojacanjima iz Bayerna,a da ne govorimo o tome da ni igracima nece ni naumpast da sele na Old Traford
Sta,malo im Di Maria,i Van Persie i Rooney i Falcao?Treba ukinuti fudbal,postaje strasno dosadan i nezanimljiv
Ko je ba rekao da je ok,isti kura,kako tako odmah svoje zakljucke naturate drugima. Mancester je samo jedan primjer,globalno je fudbal postao nezanimljiv,bas zbog ovakvih stvari. Kupe pola Evrope i fol su dobili energiji uz vasione,i velika mudrost i znanje trenera ih odvela na Vrh,ma bjezi.
SAmo su maznuli 96te Aton Villi Yorka,kada je Villa bila jesenji prvak drzave,odmah n polusezoni,pa su Evertonu maznuli Rooneya,pa su Arsenalu VAn Persia itd. Nemam ja nista protiv Mancestera,ali je ovo preseravanje,treba uvesto pravilo da se mogu dovesti 3 stranca najvisemkao nekada,pa ce i one sa budzetom slabije ekipe da imaju sasnu da naprave vise kako u prvenstvu tako i u Evropi.Ovo je unistavanje fudbala,koji se pretvorio u iskljucivi biznis.
ti si jedan k...c od trenera,treniras najbolje timove svjeta i sistematski ih unistavas,od svemirskog bayerna napravio si dosadnu barcelonu!
Nek mu neko kaže da ovo nije 2007 godina kada su timovi popušili foru zvanu "tika-taka"
191 milion eura potrosio i fol nema para..e jbg...
Poenta je da ljudi ne žele iz Bajerna a ne koliki je novčanik u MU. (između redova)
191 milion za mahom prosječne igrače, izuzetak Di Maria i Falcao koji je posuđen, i vrlo vjerovatno više neće biti onaj stari, ostali prosjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)