Nogomet
0

Pellegrini: Silva povrijedio zglob, još ne znamo koliko je ozbiljno

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
David Silva je zbog povrede u 69. minuti napustio igru pri domaćoj pobjedi svog Manchester Cityja protiv West Bromwich Albiona 3-1 u 35. kolu Premierlige. Cityjev menadžer Manuel Pellegrini kaže da će tek u utorak znati koliko je njegova povreda teška.

"Posljednje tri utakmice je David Silva odigrao s određenim bolovima u zglobu. Još ne možemo znati jesu li se ti bolovi sada povećali ili je u pitanju neki drugi problem", veli Pellegrini.

"Yaya Toure, koji je propustio ovu utakmicu zbog povrede prepona, mogao bi biti spreman za nedjeljno gostovanje kod Crystal Palacea", dodao je menadžer Građana, te je kratko prokomentirao i samu utakmicu protiv West Bromwicha.

"Mislim da smo odigrali vrlo dobrih prvih 45 minuta. Postigli smo tri gola, imali smo još prilika za pogotke."

Manchester City zaostaje za vodećim Liverpoolom za šest bodova, ali ima i utakmicu manje od njega.

"Mi u klubu komentiramo kako će Liverpool biti prvak ako dobije tri preostale utakmice i tako upiše 14 uzastopnih pobjeda. Naša je dužnost dobivati naše utakmice i povećavati pritisak na Liverpool. Mi moramo razmišljati o našoj zadaći, o našim pobjedama", zaključio je Pellegrini.

Liverpoolu, doduše, za osvajanje prvog naslova prvaka nakon 24 godine ne trebaju sve tri pobjede u preostale tri utakmice. Dovoljno mu je da dobije dvije utakmice uz jedan remi kako bi bio siguran za titulu.