Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mancini je potpuno upravu kad je rekao da Dzeko ima jednu manu, a to je da mora igrati da bi davao golove...i stvarno je to velika mana kad covjek ne igra i ne daje golove. Valjda ce kod ovog Pellegrinija igrati i opravdati Mancinijev uvid u manu! Koji je idiot Dzeku trenirao, majko moja mila!
hahah koji je mulac mancini , patio je dzeku i patio i zajebavo i zajebavo samo da bi mu s*** formu i doveo cavanija i taman kad je ga planirao dovesti dobije nogu HHAHAHA
*** vas vas dijamant
http://www.xvideos.com/video5223996/ana_cavar_hladna_kucka_iz_citluka https://www.facebook.com/#!/ana.cavar.5?fref=ts
a kome ovo funfla cunu ha?
Bio je on vazan igrac City-a i proslih sezona samo nije dobijao onoliko koliko zasluzuje.Sretno Edine u novoj sezoni.
jos da samo dobije vecu minutazu al ako bude ko prosle sezone onda bi mu bilo bolje da ide u borusiju....
Za Dzeku je dobro da radi sa trenerom koji poznaje igru i taktiku i koji nema ogranicene ideje poput onog zabara. Siguran sam da ce uz Pellegrinija prosperirati (ako bude pokazao da je dovoljno zeljan) i cesto igrati od pocetka. Bojim se samo klike koja govori spanjolski (Aguero, Silva, Pellegrini, Navas), a koja moze izvuci frustraciju - te da na kraju bude isto ko i sa Mancinijem. Daj Boze da ga neki dobar klub uzme, ali to je tesko obzirom na cijenu i velicinu plate.
Džeko je igračina, nema potrebe o njemu pisati
a ko mi more reci hoceli igrati kolasinac protiv SAD a?
bravo dzeko!!!
Ej Dzeko tamo, Dzeko vamo najbolje neka potpise za SIROKACU!!!
ma dzeko je gotov. njegovo zlatno doba prolazi.......jos jedna sezona u M.C. i onda se spusta u neki prosjecan klub