Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj trener je legenda !
bjezi Dzeko geoparde - bjezi brzo... nema tu igre pored tih latinosa. Bolje u Evertonu ili New Castlu biti TOP, nego kod ovih "instant" klubova kidat zivce i sebi i nama (mada se slazem da Pelegrini moze puno i daleko sa nacinom igre koji je uspostavio u klubovima ranije...)
ovaj je trener car , dok je vodio villareal igrali su prelijepo , isto tako sada malaga , ispali su iz lige prvaka bukvalno u zadnjoj sekundi od dortmunda i to iz ofsajda,jedina mrlja mu je mozda otkaz u realu iako ni tu nije bio los
Dzeko kralj
Znaci Dzeko na klupi :)