Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd ne kaki matori.
senilna dalaBu
Ronaldo (debeli) je najbolji ikada!
Jesi al u mom kuuurcu.Ti si jedna umišljena starkelja koji se vječno fali a daleko najgori si u konkurenciji svih vremena.Maradona je za tebe Mesi.A Ronaldo i Mesi su vanzemaljci, spejssatl.Ronaldo više ima treninga i truda na sebi u jednoj godini nego ti za cijelu karijeru. Nit imaš Ronaldovu snagu, šut, skok, niti Mesijevu eleganciju i dribling i lahkoću igranja fudbala.U svojoj eri panjeva si za malo bio bolji panj, a za tebe su klase i Berkamp,Zidane....Zato ne fali sam sebe, ja obožavam fudbal al kad nadjem tvoje utakmice ne mogu gledat ni minut..
Smiješno je porediti, ali Pele je više postigao u svoje vrijeme od Ronalda i Messija. Isto kao što je Stenmark nedostižan u skijanju, a kad bi se sad on sa svojom tehnikom i fizičkom spremnošću takmičio, zaostao bi, brat bratu, 15 sekundi za Hirscherom, pa je opet najveći svih vremena.
Naravno, mislim na njegovu tehniku i spremnost od prije 35 godina
Sad ce naravno osuti paljbu po Peleu oni koji nikada nisu odgledali nijednu njegovu utakmicu ali nema to veze. Kao kad poredis Kasparova, Ananda ili ovog trenutnog prvaka Magnusa Karlsena sa Aljehinom, Laskerom, Kapablankom ili Taljem. Ovi prvi bi vjerovatno pobjedili u medjusobnom okrsaju ali partije koje su odigrali ovi potonji nisu nista drugo nego umjetnost i virtuoznost sto se za sadasnju igru ne moze tvrditi. Tako i Pele - nije igrao vec je plesao fudbal.
Cinjenice: Santos 1956 - 1974 952 utakmice 1024 gola Brazil 92 utakmice 77 golova 3 puta svjetski prvak Brazi je u njegovo vrijeme vladao svijetom, a on je bio njegov najbolji igrac Zamislite da Messi osvoji WM 3 puta. Nemoguce da igra jos 20 godina. ;o)) 10 puta prvak Brazila u vrijeme kad je Brazil vladao svijetom 2 Copa Libertadores sa Santosom
Mozes ti, jarane moj lupati po crvenom koliko god hoces, Samo, istorija se time nece promijeniti. Dzaba!
Hvalite me usta moja...
Najveci hvalisavac na svijetu bio je i ostao Muhammad Ali. To ga naravno nije sprijecilo da bude i ostane najbolji sportas svijeta 20 vijeka, onih proslih 100 godina. :o))
On nije tema danasnje emisije.
Pele je najbolji igrac ikada, poslije Maradone.
Jesi al u curku :D
XD AHAHAHHAHA
Evo ga ko naš Vaha, i on tvrdi za sebe da je najbolji naš trener :)
Ko god mora da govori da je najbolji je ustvari KARINA ! Nisi maradoni do koljena a kamoli njima dvojici...
Pele to ne mora govoriti. To svi oni koji nogomet nisu poceli gledati od prekjucer, znaju.
hahahaha, a Maradona fol ne govori za sebe da je najbolji ikad?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pele ne kaki igrao si nogomet u vrijeme kad su pola igraca bili amateri, usporena snimka nogometa doduse igrac si bio dobar, al neznam sta messi treba napraviti jos u zivotu da bi bio najbolji, pa jebemu nije naslov prvaka sa reprezentacijom jedino mjerilo kojeg on nema
pele je bio igracina, ali tu su pored maradone, zidan, ronaldo, mesi, c.ronaldo. tako da svi ste vi igracine i ne moze se bas izdvojiti neko. a pored vas je jos milion dobrih, figo, beckham, pirlo, del piero, batistuta, klinsman, da se ne nabraja sad :)
em si najbolji em si skroman... more mrš breeeee.takvi nam je-bu omladinu koja ima veći ego od mont everesta.pravi nikad takvo nešto ne govore o sebi
Reče igrač koji nikad nije igrao u Evropi i gdje je karijeru završio u klubu u USA koji trenutno već 30 godina ne postoji. Pametnom dosta
Ronaldo de Lima je najbolji ikada
Bravo majstore.