Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do prosle godine je govorio da je najbolji igrac iza messia a sada kaze ovako. pele je legenda i jedan od najboljih igraca ikada ali sto se tice medija isti je ko i maradona samo nek se prica. a neymar odugovlavi sa prelaskom u evropu jer zna da su velike sanse da bi za godinu dana nestao sa fudbalske scene. u engleskoj bi ga odbranbeni igraci i hladno vrijeme satrali, cekat ce on jos svijetsko prevenstvo pa ce ici samo po meni je robinho u njegovim godinama bio slicne kvalitete a danas ga nema nigdje.
em moj sinko.. ajde sto bi Pele bio inferioran danas ali bi idalje zabijao a Neymar da je igrao u peleovo vrijeme vec bi zavrsio karijeru zbor teze povrede a ne bi se prenemagao k'o onaj levat sinoc iz barcelone buskets
Naslov: Istočno Sarajevo - Stariji muškarac seksualno općio sa psom na parkingu Komentar: Ništa neobično za Srbina...
li iko da se malo uzdigao da ga ovaj Pele nije potkačio.... Deda fura egotripove i liječi komplekse što nije više mlad....Pele jbte ako se nisi naigrao i naziogu do sada pusti ljuda da igraju kako žele, sa kim žele i koliko žele... Slažem se da je on bio prevelika faca...ali de malo popusti dosado.. ne valja Messi, Ronaldo, Neymar, Zidane, Ronaldinho, Rivaldo, RONALDO (original), Don Diego Maradona (koji je bolji od Pelea budimo iskreni)....samo si ti igrao i pametuješ...ptprdi matori
.... loptaša k'o Neymar u mene puna mahala:P
Cuj Pele ljubomoran.Hahaha,e ne mogu vjerovat.A sto se tice ovog cige Neymara,idiot,šminker pravi,ali et,njemu je vazno imat dobru frizuru i pitcku dobru.Nogomet vise nije kao sto je prije bio.RIP :)
Mudro zbori stari Pele, al kad takne Messia, sva raj: Pele sta ti znas, ovo, ono..medjutim sad ce raja brzo da zamrzi i Messia, inace ne bi bila raja.
bjez ba pele izdajico sto za fifu cinkas
http://www.mozillabux.com/?ref=fenix