Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah pele ba i ti si puno glupljiji nego ikad
ne seri pele
OD JE BI VIŠE FIFINA ULIZICO. SAMO TI PERTLE VIRE PLATINIJU IZ PAKAŠA. MALO TI JE VATRA ŠTO JE ARGENTINAC NAJBOLJI NA SVIJETU ? ? ? OD JE BI ULIZICO ! ! !
PELE NE KONTA SAMO JEDNU STVAR Danas je konkurencija puno veca nego u njegovo vrijeme. Danas bi PELE bio prosjecan igrac jer je KONKURENCIJA veca KONKURENCIJA je veca jer se DANAS ulaze puno vise u sport
pele posenilio si ti u danasnje vrijeme nebi bio u rangu sa dzekom aa messija da ne spominjem:Dsvaka cast bio si dobar u svoj vakat al ne lupaj gluposti vise molim te.blaugrana do groba
Prica kako pele ne bi nista pokazao u evropi I protiv cvrstih odbrana u evropi pada u vodu , jer pele je tri puta osvojio svjetsko prvenstvo , sto znaci da je pobjedjivao I protiv tih \"jacih\" odbrana. Pele je bio vjeran svom klubu sto bi se trebalo cjeniti. Nije imao razloga da ide bilo gdje drugo , jer se u to vrijeme u brazilu igrao jako dobar fudbal I njegov klub je bio jedan od najboljh dugo godina. Tada u igri nije bio novac tako da najbolji igraci iz brazila nisu imali potrebu da trce u evropu I zato su I\'m I klubovi I lige bile mnogo bolje I jace. Kad ronaldo ili mesi osvoje svjetsko prvenstvo onda se mogu javiti I pricati s ovim cikom. Koliko je mesi dobar pokazuju igre u reprezentaciji gdje ga nema ni na mapi.
OOH, UMUKNI VIŠE GLUPERDO! DVA NAJGORA PRIMJERA BIVŠIH ZVJEZDA KOJE NE MOGU PODNIJETI DA JE SLAVA PROŠLA, PA GODINAMA LUPAJU GLUPOSTI SU PELE I BEKENBAUER. SJAŠITE!
ma ti si lave jedna velika RINAKA.Ima li ista,iko koga ti cijenis iz danasnjeg fudbala.Ti si najbolji,mi smo najbolji ovaj nema veze ovaj nezna ovo ono....Dosadan si brate ima li jedna pozitivna od tebe.Gdje si to ti igrao majke ti?Santos i Cosmos.Trebao si doci u Englesku,Njemacku u svoje vrijeme pa da se pokazes ha ja.Tu je fora bilo ostati na vrhu kao i dan danas i vladati 5-10 god.
eee moj pele.. i ti posenilio..
Stari ne prdi..
Svima vam sestre handrim, ovo je LEGENDA. Nek si rekao firgosima.
Gospidine vi se jedan obicni mis
ti da si bio neki fudbaler otiso bi u evropu pa se tamo dokazo a ne osto cijelu karijeru skoro u brazilu da igras tako da tvojih 500 golova znaci 100 u evropi jer su odbrane puno cvrsce i tad bile a kamoli sad! ! ! a odnos tvog santosa i danasnje barcelone bi bio smjesan i tvoje uvlacenje u guzicu fifi i uefi je preodvratno ZATO JE DIEGO BOG ZA TEBE!!!!!!
svaki drugi dan messi nema pojma, neyimar bolji od messia, santos bolji od barcelone, ja sam najbolji ikad, poslacu messiu dokumentarac o sebo. isto kao da ga placaju da napada messija i barcelonu, a on ima toliko iskustva igrao u najvecim evropskim klubovima pa zna on to ko je bolji.
idi pele u pm vise cig.ansku...
ti da sada igraš.. bio bi nešto kao robinho.. ništa više.. a prijeratno Sarajevo i Željo bi nabušili taj tvoj santos.. razbucali bi ih k\'o cigo napolitanku
Sabahudin Topalbecirevic,prenos Barcelonu na TV1 nevjerovatnooo,dize ih u oblake,ali konstantno svih 90min,samo je prica Mesi ovo Mesi ono.....ali tome nije kraju,to je vec konstantno od kako su poceli Spansku Premier Ligu......Sabahudine,ima i drugih klubova...