Komentari (580)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokaz da Eufine i Fifine rang liste nisu ni najmanje mjerodavne.. cuj mi bolje plasirani od hrvata, a ljudi se igraju sa spancima... Nek se Dzeko ugleda na Perisica sto se tice realizacije :D
Ovo je dobra lekcija i za naše. Naši i dan danas žale jer sudija nije svirao ofsajd a poslije se nisu trudili. Sudija hrvatima nije sudio penal, dosudio nepostojeći penal i opet pobjediše!
"Jer Euro te zove i ti si pozvan" - Ima li gluplje reklame?! Pa logično da sam pozvan ako me Euro zove.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Čestitke Hrvatskoj! Totalno zasluženo! Neka su one dosadne Špance nauzili:)) Perišić kapa dole majstore!
@DrzavaBosnaPonosna Pa dobro nije baš pola tima jedan dva igrača,realno su pocjepali Špance,nema šta,mogu otići daleko,uz malo sreće.
@asa Dobra ušteda:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Stvarno čestitke, pogotovo na borbenosti u trenucima kad se igra raspada i sudija ih pokušava mentalno sjebati. Gledajte ovo naši "miljenici", ako još u Tokiju ne proslavljate taj Kirin kup. Nikad od vas čvrsta i stabilna repka, dobro neko dole reče, sve to treba u kompletu zamijeniti mladim igračima.
Eh tako se samo može dalje na EURU protiv Španije. Nikakva nadmudrivanja, taktička prenemaganja i razvlačenja ne pomažu nikom evo 10 godina. NEGO, NA SVE ILI NIŠTA ! Možda je nefer ostaviti proslavljene zvijezde na klupi hrvatske u ovom meču, ali ništa ne bi mogli uraditi protiv istih takvih iz Španije. Del Boske je ostao pred utakmicu u mraku. Mislio je da će lako sa hrvatskim junošama. I kad je trebalo na kraju prebaciti u turbo .... NIJE IŠLO. Sve čestitke treneru i igračima Hrvatske.
http://www.bhfudbal.ba/zanimljivosti/pogledajte-kako-je-glavni-grad-bih-docekao-perisicev-gol/22062016/
Tek ce biti karanje na suho kad ih dohvate zabari.. Ponovice im se proslo svjetsko kad ih je pumpao ko je stigao.. Zbogom tika taka
sumnjam nisu italijani sto su bili..zelim im da ih pocijepaju ali tesko bas to mogu vidjet..zbog talijanske obrane i taktike to ce najvjerojtanije do penala doci a onda sto Bog da i sreca junacka..
@boeing747 Ti kao da nisi gledao njihove tekme na ovom evropskom prvenstvu. Po meni su definitivni favoriti oni svabe i hrvati. Al znas kakav je fudbal moze i Irska ponoviti uspjeh Danaca kada su umijesto Yuge slucajno dosli na evropsko i pobjedili sve redom pa i onu Njemacku
Al igra ova Bosanska dijaspora, to je čudo jedno!
To Hrvati. Sav Balkan može biti ponosan na vas i ugledati se kako se i najteži mogu pobijediti borbom ali i da nepravda ne može pobijediti ako više želite pobjedu.
Sjeća li se iko onog klipa sa neta, pita novinarka cigu pratite li evropsko prvenstvo, kaže on hm hm pratim, pa za koga navijate kaže on, zaaaa ovu, mislim da ce pobjediti Bosna za Bosnu, ali Bosna se ne takmiči, kaže mu jaran Hrvatska... A jes kaže hrvatska hrvatska će pobjediti ... Ha ha ha čestitam susjedi
halooo kakvi turci kakvi bakraci.ako si normalan i razmisljas svojom glavom a ne kako ti narede iz partije,sto bi nama bili blizi i drazi turci od komsija? zar nisu govorili i govore nasi stari komsija ti je preci nego brat.
Cestitke Hrvatskoj. ....vise nego zasluzena pobjeda !!
MI HRVATI
ti si bosanski kontinentalac
@mirabel Što će mu karta kad ima GPS, ko u današnje vrijeme mota kartu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliko god mi niste dragi hrvati,od srca cestitam i zelim vam da odete u finale,srbin iz banja luke
hvala gigo
E sad ste raznježili Hrvate ovakom podrškom u tolikoj mjeri da će sad Hrvati odustati od 3. entiteta I da će inzistirati da reprezentacija BIH igra samo jednom jednu jedinu prijateljsku utakmicu u sred Mostara Pod Bijelim brijegom da vam se oduźe za ovo masovno ljubljenje čmara.
Što li je "Hrvatsko Cvijeçe" danas radosno ?
ti se ebi, a korijen i cvice ce tvojima glave doci
vidim na transfermarktu dzekina vrijednost 11 miliona a ni to niko nece. trziste odredi cijenu svemu od stare slave se ne zivi.
A sad ocekujem ponovo racunanje..........ako je hrvatska sa pola izmijenjenim sastavom izbacila spaniju...........onda bi i mi izbacili spaniju da smo otisli na euro :-):-):-)