Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dok je Rus Abramovic kupovao pola Evrope sve je bilo ok ... bjezi ba
jesu li u totenhamu i chelsea arapi?? jeli inter do skora kupovao najvise i trosio ogroman novac, jeli real madrid isto tako kupuje najvece zvijezde? prvo skoci pa reci hop!!! a slazem se da je nogomet otisao .....
Da mi bi znati kolika je to historija Barcelone? 20 godina? Da, ista kao i ovih BH politicara...
Jest da navijam za Juve, al ovaj vijest nije dobra za italijanski fudbal.. sad bas kad se italijani vracaju na stare puteve..
PATO OSTAJE U MILANU! OVO JE CISTA LAZ! SRAMITE SE NOVINARI !
NE PRELAZI!!! KASNITE ...I PRATITE ZVANICNE STRANICE KLUBA ILI GOAL.COM TOLIKO...
Rekoh li ja da je Tevez bolji od Pata. Mali će se poslije PSG moći samo vratiti u Brazil, il eventualno otići u Kinu. 35 miliona za Pata je skoro ravno gluposti zvanoj Andy Carol.
Fuj. Milanu ocito nije dovoljno sto su se zeznuli sa Kakom, hocel ikad ovaj klub cijenit svoje igrace vise od para. Dok je pod vodstvom one dvojice idiota, sigurno nece.
S_X opet dezimformise ljude.... pa dokle ba ljudi tako ccc....... http://www.acmilan.com/en/news/show/138385 svakim danom sve gori i gori.....
Aj sad fino izbrisite ovaj clanak ... koje gluposti postavljate Sto selite momka, non stop vam fino govori da nece da ide,, i sad je to opet potvrdio -.-
@bos.pos Rus = jednina, Arapi - City, Malaga, PSG = mnozina, a da su ista vanago, jesu. @TroL Neznam o cemu pricas u vezi Tottenhama, iskreno, volio bi da mi objasnis. Real, Barca i United imaju brend koji su izgradili kroz istoriju svojim igrama kada fudbal nije bio biznis i vrtio se samo oko novca i na osnovu tog brenda, i kroz svoje sadasnje nastupe i marketing zaradjuju pare koje trose na transfere. E ako je tebi to isto kao kad dodje pijani milijarder i izabere sebi ispodprosjecan klub, zaspe ga parama i preko noci napravi neki uspjeh, onda mi nemamo sta razgovarati uopste. p.s. @vas dva genija zajedno Pod \'arapi\' nisam mislio \'muslimani\' tako da nema razloga da se nervirate bezveze, zbog cega ste ustvari i reagovali uopste.
Sto neko prije napsia upravo je tako! Precice s konja na magarca! Ici iz jednog od najvecih i najtrofejnijih Evropskih klubova u neki nizerazredni PSG je smijesno!
prije*
Nije ni nogomet k\'o sto je prio bio, sada se sve vrti oko novca ! Stvarno zalosno.
OSTAJE U MILANU, ALE ALE ALEEEEEEEEEEEE ALEXANDRE PATO OSTAJE ROSSONER, FORZA ROSSONERI!!!!
http://www.acmilan.com/en/news/show/138385 ----
Ako se ovo ispostavi kao istina, lik će bukvalno sa konja na magarca! Klasični primjer, preći radi interesa iz kluba koji je USTANOVA u prosječni klub! cccc