Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Adem je igrao za mladu repku Srbije ali ne i za seniorsku. Kakva je razlika izmedju njega i recimo bosanca Save Milosevica?
Adem Ljajic je vec nastupio za srbijansku reprezentaciju. Kakva BiH.
hahah nemoj da si smjesan... Adem Ljajic je Srbenda i nece ti on nastupati za taj tvoj protektorat ni u snu ;)
...očekivan ishod. Partizan je daleko ispred CZ!
dobra tekma. Inace sam bivsi partizanovac koji je cesto isao na derbije i ostale tekme od 1985. Onaj Adem Ljaljic je igracna a tek mu 17 godina i sad ga Manchester United kupio (ide u January tamo). Trebao bi ga Ciro begenisati za nasu bosansku repku.
Šta me zaboli k.u.r.a.c za nekakvom bezveznom utakmicom iz Smrdije!?!? Kakav je ovo portal da donosi nevažne vijesti iz susjedne države?!?! Svašta
prodao bi kevu samo za pobedu nad zvezdom. to mnogi ne mogu da shvate :)))
Ništa \"TANAK\" derbi,možda 25-30.000 ljudi,utakmica dobra,ali je sve to tanko partizan još jednu utakmicu u evropi i doviđenja kao i SVAKE SEZONE DOSAD. Zvezda još gora,tuga je pogledati youtube i neke utakmice prije 20 i više godina ovo je danas SMIJEŠNO
partizannnnnnn. .
ćemu služe grobari nego da sahranjuju cigane
kleo se kleo da vas je voleo. sisaj zvezdo sisaj zvezdoleeee sisaj zvezdoleeee sisaj zvezdoleeeeee :)))) NUSKNVP