Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U šta se pretvorio sport ...
https://pbs.twimg.com/media/B-ZObiMIIAAySie.jpg:large
Dok je kapitalizna i novaca koji se u nenormalnim troše na igrače...nema fudbala!
kupio ih slovenac za nula eura i za mjesec dana uzeo 4,5 miliona eura i ispalio se,prvenstvo je neregularno sa ovim
Sramotašta udariše od nekada velikog kluba, bili su mi uz Milan i Fiorentinu najdraži u Italiji.
Fudbal je kao i svaki biznis gdje vlasnici klubova i razmazeni momcici zaradjuju ogroman novac pa ako nisi uspjesan u njemu normalno je da propadnes tako da mi uopste nije zao Parme. Sve je ovo otislo predaleko i svi su pretplaceni a kvaliteta i igranje srcem polako nestaju. Prije su bogatasi gledali kako siromasni igraju a sad ektremni bogatasi igraju dok ih siromasni narod gleda. Da se ne vrte ogromni novci nego da se transferi obavljaju nekim razumnijim ciframa i da nogometasi ne traze plate stotinjak puta vise nego sto neki doktori zaradjuju spasavajuci ljudske zivote Parma se ne bi morala ovoliko zasluziti i opstala bi.
zaduziti*
najtuznije je sto si ti dobio, za svoj rad na temu parma, koji je kad se malo pazljivije prouci, jedno sranje,20 odobravanja, treba vas sve zapaliti zajedno sa klixom
Kupit ce ih Tan za 1,5 milion