Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brazil prop'o 2006. Sad su prosječna ekipa. Svaka disciplinovanija evropska reprezentacija ih može pobijedit'.
Brazil opet duva!
eee, kad se sjetim Ronaldo, Cafu, Carlos, Rivaldo, pa do Ronaldinha ta neka generacija sto je ja pamtim doduse sjecam se i Romario dok je igrao ali ova je bila tako dobra. Ovi sad ni na klupi tog brazila nebi mogli sjedit. Neymar bi u onoj generaciji ulazio u 85 min u igru pri rezultatu 4-0 za Brazil.
@kikser nisi ti bio ni u mudima babinim kad je garinča igrao
Da je pozvao veterane bolje bi odigrali,ovako,cestitke paragvaju..
Brazila i kurca... od prije 15 g koja je to ekipa bila uuuff... i sad...uporedit... gluho bilo..
Ovaj Brazil je užas.Pa oni osim Nejmara nemaju ni jednog igrača svjetske klase,još im je i on kažnjen i to je njihov maksimum.Ovaj Brazil mi liči na onu Njemačku tamo negdje,od 1998 pa do 2005/2006 kad su imali i krizu rezultata i krizu identiteta,kada nisu imali skoro nikakve igrače pa davali tamnoputim igračima državljansta
Samo sto je i takva Njemacka uspjela da dodje do finala SP-a 02' i do treceg mjesta 06'
tačno tako,slažem se..............došli su do finala,ali su ovi katastrofa
bio jednom jedan brazil...
Od njih je ostala samo kafa
i legenda njihova KAAFUU...KOJA JE TO IGRACINA BILA...