Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota za općinare u zavidovićima. da su prethodno napravili adekvatan stadion pa da su onda pitali papeta to bi bilo u redu s obzirom da je rođen u tom gradu, ali ideja da se seoska livada sa nekakvim kvazi tribinama nazove po papetu je u stvari uvreda za papeta i ovakve ideje mogu pasti samo na pamet seljoberima kojih očito u zavidovićima ima previše. bruka za vlast u zavidovićima
Je li i u Zavidovićima SDA vlast? Trebam pogledati na interetu ko u toj palanci vlada sada?
Upravo pogledao na internetu, tačno SDA vlada.Pa i nečudi me što Safet Sušić "velikodušno dijeli odbijenice".Da vlada neko drugi čovjek bi razmislio o svemu, ali kad vidi oni ko veli "bježi Safete što dalje od te priče", nema tu dobra.
Sad da je Ciro selektor on bi i film napravio o sebi i tom stadionu. Bravo PAPE!
Safet Susic Legenda bio i ostao...
ucinio je dobru stvar i svaki posten covjek bi mu na tome zavidio bravo pape
Valjda cemo prvo skocit pa rec HOP. Sto zvati sejtana pred ove zadnje 4 utakmice?
Trebate znati da Pape ni tokom agresije na BiH nije htio čuti pa ni poslati bilo kakvu pomoć u rodne Zavidoviće, u jednom intervju je istakao da je iz Sarajeva, sramota. Zavidovićani ga opet cijene i odaju priznanje. E Pape, "parle vu franse"
Kakva bolesna komunisticka i kretenska ideja...
amko.amko dobio verbalni proljev. Mentalna masturbacija!?
Prije nego pojedini pojedini papci komentarišu o Zavidovićima i stadionu u Zavidovićima treba prvo da se malo informišu, a ne da lupetaju bez veze. Na tom stadionu je svojevremeno igrala mlada reprezentacija bivše Jugoslavije protiv Bugarske, za koju su pored ostalih nastupali Boban, Prosinečki i ostali. E tad je u tolikoj državi ta "livada" valjala, a sad eto kao ne valja. Evo glupani mahalaški pročitaj te šta god i malo informišite..... "kaže Mirko Jozić koji se prisjetio kako se čileansko zlato kovalo se na Jahorini i u Zavidovićima. - I u Slavonskom Brodu, Belišću, Vukovaru, Doboju, Hrasnici..., gradovima u kojima smo se okupljali dva puta mjesečno. Najzahvalniji sam bio ljudima u Zavidovićima koji su nam omogućili odlične uvjete za rad." http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/stimac-boban-vec-su-se-pakirali-no-jozic-se-smilovao-clanak-467896
Sve je to u prošlom komunističkom vremnu šta je danas u SDA vaktu?
Sve je to u prošlom komunističkom vremnu šta je danas u SDA vaktu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za klix.ba, administraciju..Ne valja vam ova anketa, u vezi ovog da li ste za vitalni interes što ga SDA pokrenula, zato što ste ostavili mogućnost da s jednog kompjutera možeš glasati neograničen broj puta..I ja imam svoju internet stanicu ali za ankete ostavim 2kolačiće2 i onemućim da sa jednog kompjutera IP adrse neko može glasti više puta, već samo jednom.To je prava anketa, a ne neko se natovari i glasa hiljadu ili više puta a samo jedan čovjek na kompjuteru.Ispravite to ili brišitie anketu, jer nije vjerodostjno glasanje.. Ako nećete ispraviti ja ću se natovariti i glasat ću hiljadu puta protiv i eto vam onda vjerodostojnog rezultata ankete..
Za klix.ba, administraciju..Ne valja vam ova anketa, u vezi ovog da li ste za vitalni interes što ga SDA pokrenula, zato što ste ostavili mogućnost da s jednog kompjutera možeš glasati neograničen broj puta..I ja imam svoju internet stanicu ali za ankete ostavim 2kolačiće2 i onemućim da sa jednog kompjutera IP adrse neko može glasti više puta, već samo jednom.To je prava anketa, a ne neko se natovari i glasa hiljadu ili više puta a samo jedan čovjek na kompjuteru.Ispravite to ili brišitie anketu, jer nije vjerodostjno glasanje..
Pacenici jedni...covjek nece dok je jos uvjek ziv da se njegovo ime koristi na taj nacin...a sto se tice sportista koji vuku porijeklo iz Zavidovica, samo neke treba spomenuti...pomenuti Pape, najbolji igrac PSG svih vremena, Jasmin Mrkonja, svojevremeno najbolje krilo na svijetu (rukoment), Venio Lozert...jedan od najboljih golmana susjedne nam drzave, Nedzad Sinanovic, prvi Bosanac i Hercegovac koji je draftovan...Bartolovic Mladen...bivsi reprezentativac BiH (nogomet). Nogometni stadion u Zavidovicima...slovio je kao jedan od stadiona sa najboljim terenom u BiH, cemu svjedoci i cinjenica da je mlada reprezentacija ex JU tzv "Cileanci" tu igrala prijateljsku utakmicu...Gamad jedan...sta serete bez razloga.
Opet se kitite uspjesima komunista.Hej bre, kako vas nije stid, sada vi vladate, pa gdje vam je ta kako ga zovete već klub?Je li neki uspjeh postigao?Sada vi vladate, a komunisti dok su vladali to je njihova zasluga a ne vaša..
stidi se rodne grude ipak on zivi u Parizu :-) ...doduse nije ni stadion kakav :-)
Sigurno su ga u tim Zabidovićima "debelo zadužili"?ostao im "dužnik"?
Znaci svi sportski uspjesi...kolektivni ili individualni, ostvareni u vrijeme komunizma nemaju nikakvu vrijednosti...tema je iskljucivo sportskog karaktera...*** te i komunizam i ovaj kapitalizam...
Tipična "seljiberska politika".Ništa neće čovjeku pomoći za života i kada čovjek bez njihove pomoći uspije negdje na strani e onda on je naš.Nije on vaš i nikad nije ni bio, da je vaš ne bi odbio da stadion nosi ime.Sve su te "male sredine" iste.Misle ne daj čovjeku ništa, pa kad uspije nek ti vraća "dug sa kamatama" samo zato što je disao vazduh.Šta je neko dao Sušiću da cijeni nešto?Ništa i zato i takvi trebaju od njega dobiti veliko ništa.
Sve te "male i zaostalo zavidne sredine" su "jako ponosne na one koji se iskobeljaju iz njihova zagrljaja" i uspiju bez njihove pomoći, pa ko vele "evo ga dobar je dat će nam sada love"..Šipak svim takvim sredinama nema od tog ništa, niko neda love za džabane i na "ime".
Zasto ljudi iz "malo vecih" sredina pate od malogradjanskih kompleksa i omalavazavaju sve sto dolazi iz tzv zabiti...ideja je dobra, pokusati iskoristiti Papetovo ime da bi se posrnula omladina (djeca bilo kojeg uzrasta), odvratila od razno raznih pošasti koje "krase" sve gradove u BiH. Maximalno iskristiti njegovo ime na pozitivan nacin...promociju sporta, a ne sitinih interesa...dok je takvih kao ti...jednoumlje ce uvjek biti prva opcija.
Volio bi te negdje sresti, nepismeni kretenu. Da mi je samo vidjeti po čemu si ti civilizovan i urban, mozda po tome sto nemas pametnijeg posla od komentarisanja, po tebi, primitivaca? Jadu jadni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hehehehehehee, Safet Sušić fudbaler po nadimku PAPE...neće da stadion nosi njegovo ime...Možda čovjeka nešto stid ili se "boji da mu ne moljakaju donacije za klub", pa veli "okani se ćorava posla"..Heheheheheee..Dok je klub mogao "musti" muzao je onu čije ime nosi, više ne može "presahle sise", pa ko vele "pomuzi Papeta", ali vraga prevarili se u računici, neda se pape (Safet Sušić) "musti".Hehehehehee..
Hehehehehehee, Safet Sušić fudbaler po nadimku PAPE...neće da stadion nosi njegovo ime...Možda čovjeka nešto stid ili se "boji da mu ne moljakaju donacije za klub", pa veliko "okani se ćorava posla"..Heheheheheee..Dok je kljub mogao "musti" muzao je onu čije ime nosi, više ne može "presahle sise", pa ko vele "pomuzi Papeta", ali vraga prevarili se u računici, neda se pape (Safet Sušić) "musti".Hehehehehee..