Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oprosti se od fudbala molim te
Taman može sa svojim temperamentom sa onim ciganima, pun mi je kurracc Spahićeve budućnosti a Grke nabijem na kurac
Od podne ce i Olimpijakos biti zainteresovan. Mislim da ce se do pocetka prijelaznoga roka broj klubova koji zele Spahu popeti na 150. Klix i transferi, rupa bez dna.
Zavrsit ce u Mladosti iz Kaknja 😄
joj Spaha...sve gore i gore....za 10 dana ce pisati drugoligas iz Moldavije
Sta fali moldaviji, dingis kan je dobar gazda a i klubovi su im svake godine u ligi prvaka
covjek je jedan od najboljih odbrambenih igraca u Evropi, ove treba lagano da zaobidje
igraju jer su najbolji u Grckoj ... i to je sve
nemoj me pogresno shvatiti ja sam cak ljubitelj donekle tih klubova zbog fanatizma i atmosfete koja obicno vlada na njihovim utakmicama ... ali ... ja ne vidim nijedan od tih klubova da igraju za neke nagrade uskoro. Kontas? Spaha ima jos 2-3 godine i to treba da iskoristi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svugdje te naši nadri novinari prodaše a mi ubrzo očekujemo informaciju tipa: " Emir Spahić okačio kopačke o klin " i okončao profesionalnu karijeru. Možda je to i najbolje,postao si nekako nezgodan kapitenu.
sta me gledas