Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se meni čini, ili je Bosna jedina čisto bjelačka ekipa na prvenstvu
Nije, imamo Kolasinca i djelimicno crnog Medunjanina (doduse on je samo dobro pocrnio)... :p
imali smo mi onog jednog crnca kako se ono zvao mislim da je igrao 2000. godine ako se ne varam.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
mume veceras prizemlji nekoliko orlova
kad usniješ ružan san, nemoj ga nikom govorit!
Bešiću zabij gol veceras i istetovirat cu te na ramenu sestre mi moje :))
mnoge pripadnice ljepseg spola sada pomisljaju "Mume. stavi ga u me"
UNIŠTI ME BEŠICU
Go go Bešić!
Grci su također bez crnaca u ekipi
al grci više nisu na Mundijalu
meni firanuoidni Grci I ne lice tol'ko na bjelce...
Možda ne bi bilo loše da se malo smire strasti oko ovog malog.Ipak je on još jako mlad i nije pametno ovoliko ga hvaliti.Pogotovo ako znamo njegovu ne slavnu prošlost u HSV-u i u mladoj reprezentaciji.Da se ne pokvari.Nije ni fer prema ostalim momcima jer ispade da smo bez njega nula a on ni minute nije igrao u kvalifikacijama.
Uprav si u potpunisti. Evo odgledah prvo poluvrijeme Arg - Iran pa se pitam koji je sada Besic zaustavio Mesija. Cinjenica je da Mesi nije u formi a i Argentina me uopce nije dojmila.
ja nisam ni znao ko je on, tek vidim nesto kao izbacio ga neki cetnik iz reprezentacije, i rekoh sebi odoh malo da pogledam bas na YT sta zna momak, tek ja vidim i rekoh: genije.
ma dao mu je go, jebbote. mislim, trebo ga je takticki faulirat i dobit zuti.
nije mi jasno po cemu je to Besic bolji od ostalih?? U jednom trenu Messi mu je pobjegao, Besic naletio na izgubljenog Bicakcica koji igra slomljenih tetiva, i izgubili smo tekmu.... nista mi nemamo od toga, zijan je zijan, treba se okrenuti sljedecim utakmicama, Messi je PROSLOST, oni su 3 BODA UKNJIZILI, a to je u fudbalu najvaznije
Njegov uspon je doso kad sam ga ja otkrio. Moj pulen.
njega je susic ukionuo od reprezentacije zato sto su ga ukinulili u Hamburgu. Ali onda sam ja to sve vidio, i rekao spot, moma je genije. Svaka cast.
,,Mume,, ?!?! ma dajte molim vas ,,Mume,, ??!?!?! kakvo ruganje
bas mu je super nadimak
Bošnjačka repka !!!
Bravo ..kako izgledaš moćno i zrelo na ovoj fotki. SRETNO SRCE MALO!!!
Steta svicarska nam je pokvarila plan... Da su sinoc dobili francuze uvjeren sam da bi i argentila kalkulisala da idu na svicarce a ne na francuze... Ovako argentina sigurno ide na druog iz grupe... A mi ako prodjemo sigurno na francusku... jbg
Nije bas bio potpuni anonimus. U mladoj reprezentaciji se podobro isticao u odnosu na ostale igrace, ali je onda nastao problem s Jagodicem i tu prestaje njegov reprezentativni angazman, sve do sad.
idemo ludo idemo jako....veceras 2-0 za BiH