Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*ebo statistike
Statistika je pokazala da je vecina onoga sto je statistika pokazala pogresno...
Ni slučajno potcjeniti Nigeriju niti Iran. Nigerija ima 170 miliona stanovnika, Iran 70 miliona. Sa Iranom smo igralo 5-6 puta do sad, i imamo samo jednu pobjedu. Sve ostalo smo ispušili zbog potcjenjivanja. Jednom čak 5-2 čini mi se. Nigerija je AKTUELNI prvak Afrike, igraju stalno na velikim takmičenjima. Izgubili su bodove protiv Irana i na nama će se vaditi! Disciplinovano, strpljivo i pametno! Inače se vraćamo kući u surovu realnost...
ne znam da li je neko vec skrenuo paznju na to da Husnija nije AKrapovic, nego Arapovic.
Ukoliko pobijede imat ce realna šanse?! WTF??? ..sada imamo nerealne šanse ili sta?
Nigerija se nema cemu nadati , a kamoli dozvoliti sebi da mislim ugroiziti prolazak BiH u 2 krug !
sve su to bile pripremne, prijateljske itd ovo je tekma koja se broji i treba pobijediti, naravno
nigerija ce povesti a mi cemo preokrenuti na 3;1 carolijom pjanketa
Sušiću, samo taktički, a ne na brzinu. Ja sam iskusni menadžer.
Pa jel moglo to malo preglednije Klixe, majka mu stara...
na ovaj okultni datum kazem da ce u subotu na nedjelju (btw. isto okultni datum) biti i peta pobjeda protiv jedne africke drzave, jer je papa tako rekao, kralj nero potvrdio, abu hazimi haljeti stavio ruku na kur'an i zakleo se na sveti mac, a buda vec trlja stomacic....
Ali prije 17 godina nikakva BiH nije post... Jbg, fakat, jesam ja star.
Sjeca li se iko s kim smo igrali prijateljsku utakmicu prije neke 4 godine na Grbavici. I to je bila neka Africka repka ako me pamćenje služi?
Sjeca li se iko s kim smo igrali prijateljsku utakmicu prije neke 4 godine na Grbavici. I to je bila neka Africka repka ako me pamćenje služi?
Poderat će vas Nigerija. Treba biti realan.
Kmetu razguli, zvat ćemo te na jesen kada bude trebalo ćumur unositi.
E moj konjo,zivis u Bosni i opet navijas protiv nje,e to je vec za doktora ili jos bolje za hodze da ti kakav zapis dadne!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čuj Super Orlovi - jel ovo još jedan Nebeski narod?