Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' ih onaj "narandzasti" promijesa u kaznenom prostoru - Ibra bi mu zavidio.:) Radi se o mecu iz svicarske lige: Sion - Grasshopper 3:2 Fudbaler u pitanju je (Izraelac porijeklom) M. Dabbur iz Grasshopper(s)-a. Kakva majstorija na malom prostoru! Sto ovaj reporter rece ( na njemackom): "Was fuer ein Tor!" -- "Kakav gol!"
Goooooooool. No, go je go. Mislim, broji se isto. Ha ultra turbo makaze, lob, penal, volej, izničega-šta bi, auto...Go je go. Ipak, uživajmo u bravurama velemajstora na travnatim terenima.
Nema videa!
Bez veze, kad ga Dzeko gigant nije zavalio, ne da Pjanic lopte.
Ne moram..Samo se mora umrijet...i rodit go
I platit porez... Bar ovde gdje sam ja..:))))
Ma Pjanić najbolji :D