Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je ali na pantovcaku je bolje. hahahahA Susicu Wash & Go
dovest nekog jakog trenera a safeta postavit iza gola nek dobavlja lopte...
Ti si najveci muthan sto je dosao na sa-x.com cuj stavio mandzukica u repku i vamo neke handanovice....jao jesi obala bjelokosti
Gledam ove sve komentare i da Vam iskreno kazem j....ebe mi se za Vas. Ja imam, imacu i opet cu imati. Vi misevi sitni odj....ebite lagano i povucite se u svoje rupe jer da nije rata ne bi imali ni interneta. Sjetite se 85 Kosevo. Prava raja zna o cemu pricam.
Hoce li onaj Stilic ikad izaci makar da se zagrijava pored terena. Meni stvarno decka zao, svi ga zovu na okupljanja, a ne daju mu sansu ni u prijateljskim, pa ni kad vodimo. Valjda za to i sluze prijateljske tekme. Sajo da se malo nisi nafurao sa ovim \"Mozda\"? Zna li neko sto nije bilo Jahica?
Samo cu reci ovo. NAMA mislim na BOSANCE I HERCEGOVCE tj na bosnjake srbe i hrvate ne bi Bog udovoljio da nam bude i selektor i predsjednik i bilo kakav drugi vodja. Jer smo takav narod kojem gluposti i sitnice trebaju da unistimo sami sebe. Postavlja se pitanje sta mi vise hocemo od nas samih ?? Hajmo prestat vise sa tim dozivotnim pesimizmom i gundjanjem i hajmo malo za uzvrat podrzat papeta i igrace i na taj nacin im pomoc.
Pape, dobar,odlican, 5. Jedino je kod nas izrazito takna linija od slave do blata. Jedino te kod nas zgaze ako sve ne pobjedzujes redom...
Hebo vas Ćiroooooooo Pape majstore, kralju, samo naprijed!
jasta nego slazemo
Solidna igra,izdvojio bih Pjanića,dečko igra samo taku,kapa dole,doslovno gine na terenu a njegovi šutevi su posebna priča,sitan momak a šutevi po golu su noćna mora svakom golmanu.
Za svakog igraca imamo adevkatnu zamjenu na klupi, osim za Spahica a Bgm i za malog Pjanica, mali proigrava k\'o Messi fanatasticna kontrola lopte
samo kakav se sljam i seljakluka usudi komentarisati gosp.susica ,pa ovo nema nigdje....hajde vise da pocne implementacija svi na svoje, vrijeme jeeee....
Mali Marin je dobio pljusku od Spahe i ne bi igrao ni da je država normalna.
DA JE NAŠA DRŽAVA NORMALNA I KAKO TREBA, SPISAK NOVE REPREZENTACIJE BI TREBAO GLASITI: Golmani: Samir Handanović, Asmir Begović, Jasmin Handanović Odbrana: Neven Subotić, Saša Papac, Kolarov,Niko Kovač, Muhamed Bešić. Braća Hajrović, Emir Sp...ahić i Vedran Corluka Vezni red: Adem LJaljić, Marko Marin, Deni Avdić, Miralem Pjanić, Haris Seferović, Zvjezdan Misimović i Senijad Ibričić Napad: Edin Džeko, Zlatan Ibrahimović, Vedad Ibišević, Mario Mandžukić i Bruno Akrapović( najveća nada talijanskog nmogometa)!!! Slažete li se samnom?????????
Jaki ko kamen Staroga mosta, na nas je majka Bosna ponosna! Bravo momci, bravo Sajo! I u dobru i u zlu! BHF