Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nvm- pa pokušaj ga što prije isprazniti.... a ako ne možeš pomoć potraži u najbižoj hitnoj pomoći... nadam se da će terapija uspjeti... pozzz...
Neznam zasto se ne blokiraju IP ADRESE ovih vlaskih nacionalista
Bravo dijamante. @nnvm Idi bolan seksaj se malo,nemoj mlatiti crvicem po ovom lijepom portalu.
Odlicno odradjena utakmica. Dobri golovi a jos ljepsa asistencija Misimovica. Edi bi samo porucio da igra istim tempom kada predstavlja i svoju domovinu a ne da ceka loptu na tanjiru kao sto je radio sa Turcima. Manje treme, vise rada na slijedecoj tekmi Edoooooooo.
Je l to proradila smrdska \"pamet\" i zavist? Neka Nemanje Vidica ok je on momak. A ako si kroat onda sve najbolje Luki Modrinju da se oporavi sto prije. Papson.
Dijamant satro Schalke skroz
Dzeko, ti si prno u šišu... oprosti se od fudbala dok još ima budala koji misle da nešto znaš
Bravo Edine Kralju vole te Pazarci!!!!!
Bravo Edine Kralju voli te Pazararci
Pun mi je ku.ra.c ovog pristavog bosancerosa....
DZEKO DIJAMANTU SAMO TAKO
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/2009/09/18/fussball-bundesliga-6-spieltag/schalke-04-vfl-wolfsburg/doppelpack-magath-liebling-dzeko-der-schalker-albtraum.html
Oni ti ga puše Edineeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!