Edin Džeko
0

"Ovi mi golovi daju samopouzdanje"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Edin Džeko donio je sva tri boda nogometašima Wolfsburga u gostujućoj pobjedi (2-1) kod Schalkea u Gelsenkirchenu u prvom dvoboju šestog kola Bundeslige.

Zabio je naš sjajni napadač svoj drugi i treći prvenstveni pogodak ove sezone, i to baš klubu koji vodi njegov donedavni trener Felix Magath.

  • Meni je najvažnije da je ekipa pobijedila. Naravno, ova će mi dva gola dati veliko samopouzdanje – izjavio je drugi prošlosezonski bundesligaški strijelac sa 26 golova iz 32 utakmice ipak priznavši:

  • Za mene, kao i za sve ostale moje saigrače, ovo je bio okršaj protiv Felixa Magatha.

  • Nismo osjećali umor iako smo u utorak igrali utakmicu Lige prvaka. Naviknuti smo na ritam dvaput sedmično od prošle sezone, kada smo igrali u Kupu UEFA-e. Dali smo koliko god smo mogli u Gelsenkirchenu. Sada ćemo se okrenuti DFB pokalu i gostovanju kod Kölna sljedeće srijede – dodao je.

Njemačko izdanje Goal.coma proglasilo je Džeku igračem utakmice.

Svoj zaključak posjetiteljima Wolfsburgove službene internet stranice prenio je i Zvjezdan Misimović, Džekin suigrač iz kluba i reprezentacije, koji mu je asistirao pri prvom pogotku.

  • Pobjeda nad CSKA-om u Ligi prvaka dala nam je samopouzdanje. Zbog toga smo ovu utakmicu zasluženo pobijedili. Nećemo sada ludo slaviti. U srijedu nas čeka novo iskušenje kod Kölna.