Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ya, boli te kurčina. :-)
Vi ne pratite fudbal a pricate o namjestenim utakmicama kad vidim vase fudbalske komentare dodje mi da povratim na vase znanje. Jel to sad Liga prvaka namjestena. Jel utakmica sa Arsenalom, Manchesterom ili Barcom namjestena. Noramlno da su namjestene utakmice u Rumunskoj ili 2 ligi Njemacke. Jedino gdje se igra kvalitetan fudbal i namjestaju se utakmice je Italijanska liga. A vi samo i dalje pricajte smece kako je sve u fudbalu namjesteno iako ne pogledate ni dvije utakmice mjesecno.
Sa matematičke tačke gledišta, moguće je. Ako u algoritam ubacimo sve varijable skontat ćemo da ne treba tražiti favorita, nego drugog favorita, jer što je više para, manji koeficijent, manja zarada. Kladite se na sigurno, kladite se na drugog favorita.
to je 100 za koje se zna... a ustvari namještene su SVE. pa budale jedne nemožeš namjesitt kadioncu a da SVE ne namjestiš pa to djete konta a v nastavite punit kladione,....mjesto na ulice da izadjete pa pomlatite vlast koja vas goni da u kladionicama trazite srecu...a oni i tamo vas zavaljuju
Klađenje je za budale.
treba znati izbjeci takve utakmice, a to se zove iskustvo
Nek vas levate kad ste piglu
Pa ne kladim se na favorita kad mislim da bi moglo bit nastimano,nekad mi je draze to odigrat radi vece kvote. Cuj \"pa se vi kladite\", jos vise cu se kladit nakon ove vijesti.
Zaboli me, odoh sutra opet uplatiti listić.
cuj namjesteno nismo znali necemo vise
ovo je laz, nemoguce je namjestiti utakmicu u evropi, ipak je tamo profesionalizam.....
Pa normala da cu se kladit! Sta mislis ko ih namjesta i sto igramo sa nekim Mexicom u Omerici? Jos si ti zelen lafe...