Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba samo pustit ove udbaše da se kao uvijek furaju, a mi pamet u glavu, rad, red, srce na teren i vidjećemo na kraju ko će da se smije. Ha ja . . .
hajmo plavi ale, hajmo plavi ale p*** te kur***
isto dva majmuna
jao kurcenja ccc pa nedavno ih makedonci izbacili i oni se opet ufatili kurcit da su neka jaka ekipa hahahahaha pa ebo vas vise premier liga bh kad su bh klubovi u evropi truba.uzalud se takmice .
ko djeca.
I naprijed, i naprijed, i naprijed. Da slavimo, daj go, daj go, daj go. I nek se baklje pale, kad padne, da plane. I trpaj te levate i dalje, i dalje. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..
Ovako cemo ako Bog da proslaviti i titulu!
dugogodisnji rad i trud , i naravno Bajic ce gledati da svaki put kak postigne gol , da proslavim sa trnerom koji ga je otkrio i koji mu zelji da napreduje u karijeri ! Svaka cast , za svaku pohvalu :))) VOLIM TE ŽELJO !