Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvini fudbaler, nisam te prepoznao Ja sam trenirao hrkljus, pa ne znam sta je prekrsaj i nek si nam se nagovorio
glumac
IDIOTI glupi da vam objasnim nesto,vi ako ste coravi pa ne vidite namjerno udaranje sa ledja to je vas problem.Ovo svi koji su trenirali fudbal znaju da ovo moze biti teska ozljeda.Da je LESSI ovako pao svi bi trazili crveni za ovog hadalja,a napucao je loptu jer ovaj igrac nije dobio crveni karton.eto PAMETNJAKOVICI N A P U S I T E se i meni i Mourinhu i Ronaldu :)
Ma maRmun
Mourinho je karikatura samog sebe. Klaun obicni.
Ronaldo vidio da lopta prolazi pored njega i da je neće moći stići i onda se bacio kao da ga je voz satrao.
Ma vidi Ronalda, baca se ko kakav kaskader. Faula nije ni bio
Kakav prekrsaj?
Neko treba smiriti ovog cobana. Doduse, i ne mora..Ali ova reakcija onako podsjeca na nekog sizofrenicara ili tome slicno.. Usput, faul jeste bio prije ali nista strasno.
ovako je reagovao zbog penala koji su trazili mada je "prekrsaj" bio metar od sesneaesterca ako je uopste i postojao
DIVLJAČINA !!!
Mancini, Mourinho. Treneri pred otkaz su jako zivcani
Divljak ostaje divljak..šta je tu novo
Ovakva reakcija i ponasanje ne prilici ovakvom velikom treneru.Sve sto je puno toga postigao u karijeri kvari glupim ponasanjem..
Koji kralj...