Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vas hoce Nijemci razbiti u finalu, volio bih nego pare
Obzirom na prikazano od pocetka pa do polufinala, rekla bih da nema sumnje u to.
Njemacka jeste zasluzila da osvoji prvenstvo,ali Mesi je prica za sebe,on je iznad tog finala.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako je vokri ovim madridistima sto je Leo u finalu ha ha ha Sta ima veze i CR ce nekad bit ;)
trebali su ispasti u prvom krugu, Alžir je za njih ekipa i po
Od srca im želim da zahvaljujući smećarskoj igri tokom cijelog turnira tako proslave i osvajanje drugog mjesta u nedjelju,lično bi mi bilo najdraže da im švabe utrune u 89 minuti i dobiju ih 1:0 na smećarski način,njihovom igrom.
Antipatican lik.
zašto? :D
Jednostavno tako. Ne umjem da napisem zasto. Jos mi je sad nekako mrvu simpaticniji odkako se osisao.
I ovo je najbolji igrac danasnjice. Jedva 10km pretrcao za 120minuta. E moj Messi, Maradona je za tebe zvijer. Nece vam Svabe feninga uzeti, djaba ce vas poderati.
A jesi li gledao Maradonu?Uvijek je tamo neki drugi bolji,haha..Mesi ga je vec nadmasiuo po svim statistikama,,jedino sto nema pehar prvaka svijeta,ali evo sad ima sansu.
Nisam te pitao za misljenje, samo sam iznio svoje. Nisam ni trazio da se slozis s mojim misljenjem nit me zanima tvoje. Usput gledao sam Maradonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na utakmici Messi, vidim avion (Turkish Airlines) ope Messi, krenem se kupat (Head & S) opet Mesi, hocu kupit čips i opet Messi, bojim se više i paštetu otvorit da ne bude opet Messi...
Za njega je Arjen Robben "Maradona" Mislio sam na dosadasnji tok prvenstva da je Robben pokazao vise nego on...neosporavam da je igracina
Arjen je propo u Barci ali ga je nadrogirio muller wohlfahrt u fcb pa sad sve ide. Nijemci su poznati po tome da daju ljudima drogu, kao klasnicu recimo, koji je bubreg zbog toga izgubio.
Možeš se još malo radovati, jer: „Fudbal je igra u kojoj 22 odrasla muškarca trče za loptom i na kraju uvek pobede Nemci“
Toj izjavi ima godinaaaa... Nisu još od 1990. pobjedili, tako da se ta može okačit o ....
Za njega je Arjen Robben "Maradona"
Izvini,ali smijesan si
U smislu rada i zalaganja tokom cijelog prvenstva jeste, cak i u defanzivnim zadacima sto se jucer moglo vidjeti. Tehnicki, ipak zaostaje za par nijansi za Messiem. Ali Robben je svakako igracina velika. Da je nama ovakav jedan, jer nam i Dzeko i Ibisevic mogu jos EURO 2016 odraditi, a poslije ko zna sta nas ceka ako se ne nadje kvalitetan novi napadacki kadar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zasluzio je ovo definitivno
MESSI OPRAŠI ME <3
Krivo mi je zbog Holandije, ali vidjeti ovaku iskrenu radost čovjeka, kao neko dijete, kad gledam naježim se. :)
Debil , ne mogu ga smisliti!!!!! Navijamo za Njemacku 👏👏👍👍👍
zatšo? :D
zašto?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Run,Forrest Run! Messi like Forrest Gump