Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoze bolje biti jedna utakmica u 19-20 a druga u 22h to je idealno za nas za nas u Bosni...a ti pametnjakovicu sto kazes da je tad zima na juznoj hemisferi ona trebas znaci da se juzna hemisfera nalazi na granici ekvatora sto znaci da je na srediki ose zemlje i kako god se okretala temnepratura nespada ispod 32 C (celzjusa) tako da je tamo VRUCE I LJETI I \"ZIMI\"..procitaj na google ako neznas EKVATOR STA JE I GDJE SE NALAZI !!!
AKO NEMATE SREĆE U KLAĐENJU ISPROBAJTE MOJ SISTEM UZ KOJI DOBIJETE 22 SISTEMA POTPUNO BESPLATNO! BESPLATNO A OBEĆAVAJUĆE! GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. POZDRAV KOLEGE I SVRATITE NA WWW . ORGAN . BLOGER . HR
Meni ljepse kad se igra po danu nego po noci. Zato nema frke. U 22:00 je kasno utakmica do 21:00 treba da pocne. Vako u 22:00 nije prije ponoci gotova. U tom periodu u vecini Brazila su temp. oko 25 jedino sjeverni dio a gore mi se cini da je jedno 3-4 stadio ce biti medju 30 i 40 stepeni.Pa kad su mogli 1994 da igraju na 42 stepena sta fali to je zdravo za kosti.
pa dobro..nisu to opasne zime..bas tada je i najbolja tem. za fudbal nako ko proljece nase...samo trebaju ovi novinari bolje se informisat..ovo je uzas
jeste, kao sto je u juznoj africi bilo (zamalo snijeg). ne znam odakle klix cupa ove artikle
otvorenje mundijala, sao paolo,. Brazil - Bosna i Hercegovina
E j b g a bas tada sam druga smjena..
Kakve velike vrućine u Brazilu u julu mjesecu! Zar nije tada zima na južnoj hemisferi?