Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli svijet je podcjenio Kostariku,a sad su prvi u grupi. Go Costa Rica
Ovako cemo i mi ako Bog da pokazati Irancima i Nigerijcima da su debelo pogrijesili sto su vec bili upisali 3 boda protiv nas.
Nemaju zvijezde, ali imaju srce. Sve čestitke! Hajmo Zmajevi, pokažite i vi da imate srce, ali i glavu i noge. Prije svih Džeko to treba pokazati.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
povratak otpisanih :D
Kad kostarika može otići u osminu finala, a realno nema kvalitetniji tim od naše reprezentacije, a dobije tako velike reprezentacije, šta to nas spriječava? Iskreno, bila bi sramota da se ne plasiramo. Čak šta više mogli bi napraviti iznenađenje i dogurati daleko......Ovde svako svakoga može dobiti.
Ipak u ovoj grupi ispadaju dva prvaka, a ne jedan. Svaka cast Costa Rici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
evooo http://relishreads.files.wordpress.com/2011/05/french-frog1.jpg
Dosta iznenadjenja na ovom Prvenstvu, nadam se da cemo i mi biti jedno od njih i daleko dogurati. Go Go BiH :D
ISPUŠILI ŽABARI !!!! BRAVO COSTARIKA !!!
danas je to vidljivo...evropski igraci su istroseni nastupima u evropskim kupovima i svojim ligama...i jos jedan detalj..pare ce pokvariti svjetska buduca prvenstva...igraci se vise ne prodaju iz reprezentacija,klubovi su ti koji imaju lovu i koji diktiraju sve..a prestiz..e to je ostalo u 1994 godini...od tada pare unistavaju ono sto smo zvali mundijal...danas Messi,Ronaldo i kompanija zarade vise nego sto je nagrada za prvaka svijeta..jednostavno,ovo je otprilike to,sto mi gledamo danas...
...lijepo...nek malo i ovi "autsajderi" dođu do izražaja...dosta više velikih...
E neka su ovi sminkeri izgubili.
Zasluženo!
francuzi su zabari ... idiote
Nasi moraju odigrati bolje nego sto su igrali protiv argentine ako misle da pobjede i prodju dalje! Jedini autsajder koji je pokazao volju da se takmiči i igra je kostarika, mi jesmo pokusaval i solidno parirali, ali to nije bilo dovoljno kao sto je to kostarika radila! Mi ako ne popravimo igru za vrijeme prekida pred nasim golom trebamo moliti Boga da ovi budu precizni kao sto su bili protiv irana u protivnom bice golova.
OVAKO SE IGRA ZA DOMOVINU !!! A ne ko PAPE "bicemo drugi, Argentina je najjaca na svijetu" i slicne BUDALIJESTINE !!!! KAKO KOLUMBIJA DERE SPANIJU???? KAKO KOSTARIKA IZBACI ENGLEZE ???? PAPE BI DAVNO KAPITULIRAO
bas bih sad volio da vidim one koji su mi dali dislike na komentar da ITALIJA ni sa bufonom ne moze vise od remija protiv kostarike
NAJBOLJE SVIJETSKO PRVENSTVO IKAD! :D Prejako. Ne znam sta vise da ocekujem.
ZA SVE JE KRIV GLUPI PRANDELI I NIKO DRUGI !!!
Prandeli je trebao izbaciti balotelija nista nije uradio, a koliko me sjecanje sluzi nisu uspjeli ubaciti nijedan centarsut sa krila pred gol! Jedino sto je simpatično bilo u igri italije je par majstorskih poteza Pirla sa dodavanjem na prvu, ovo ostalo , slabo, sporo,jadno bezidejno. Jos ako dodamo da se nije svirao penal za kostariku mozemo reci da su dobro prosli. Svidio mi se komentar mehmeda scholla na ard kad kaze da italijanski igrači nisu fizički spremni za ovo svjetsko prvenstvo, da su se vise igrači bavili svojim tjelesnim stanjem tokom igre nego sto su se fokusirali na igru.
Dobro ti to. A i mehmet sh. stoji i to njegovo. Plus kad gube koje su mu opcije na klupi. Da te bog sačuva. Koju je grupu morona povao taj Moron najveći.
latinosi dominiraju mundijalom.gotovo svi prvi u grupama
zato sto igraju srcem
Ma nisu ni Italijani sto su nekada u fudbalu bili. A bgm ni stasom... divi slike br.4. Treba kanta od 25 kg da se one vrece sala ofarbaju. 😃
Balotelli bi mogao ostati pored Elizabetinog poljupca i bez plasmana u osminu finala .....