Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ove vakcinisane, je li vas strah, osjecate li se kao ovce? potrcali ste da primite vakcinu koja je zaobisla sva pravila odobravanja lijekova? da li ste bar nesto naucili iz toga? momci u dvadesetim i tridesetim su umirali kroz historiju u ratovima, ali nikada nije bilo uobicajeno da umiru od zastoja srca u ovom broju, pogledati statistiku sirom svijeta? molim vas cuvajte zdravlje, naucite nesto iz ovoga.
https://academic.oup.com/eurjpc/article/13/6/859/5932831 Educiraj se, ne lupaj gluposti. Medju sportistima uzrocnici iznenadnih smrti su srcani problemi u 90% slucajeva. Studija mnogo prije nego ste dobili povod za laprdanje o covid vakcinama.
O Bože zar još ima ljudi koji u to vjeruju.. Pa valjda bi se od toliko miliona stručnjaka našao neko kompetentan da utvrdi sastav tih vakcina i iznese u javnost činjenice kako one ugrožavaju zdravlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Globalno zagrijavanje?Teško se podnosi.Sve je više ovakvih slučajeva.