Upali na teren tokom utakmice
3
Osmerica navijača Genoe završila u zatvoru
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OSME RICA mršš u Sandžak...
"Osmerica"...buhahhahahahhahah
Alijino mladunce forsira osmericu cetvericu a bogami i devetericu Oni su jaci i od sudbine njima niko nista NEMERE hojhaj
Jeste đutani brata mi. Cuj osmerica.
ovoj nepismenosti nikad kraja, mamu vam osmErica
Vrlo jednostavno...OSMERE djevojke
Nije ispravno ni osmerica ni osmorica vec treba pisati Osam navijaca Genoe!
Jedva cekam neku vijest u kojoj ce se raditi o 4,5 ili 8 djevojaka pa da onda cujem kako se ova konstrukcija "cetverica, osmerica" primjenjuje na zenski rod
Jbo tebe taj što te je tako edukovao pa da je pravilno OSMERICA. O S M O R I C A i nikako drugačije nepismena stoko. Ja znam da hoćete na silu da stvorite "Vaš Bošnjački" ali što neide neide, pa gledajte 99% Bošnjaka Vas pljuje za to jbeno OSMERICA, PETERICA. Puuu MAJMUNI !
da ti ja kazem,, vako kulturno, usta ti se naremse. nako obilato, za osmericu.
Ne znam sto ovi glume neke lingviste... Novinar je upravu ! OSMERICA JE ISPRAVNO! TAKO SE PISE,A VI STO TO NISTE ZNALI ,SKOLA I OBRAZOVANJE! Ali vecinom pisu oni sto mogu ovdje "lajk" skupiti! Da je napisao osmorica opet bi ih doslo par i govorilo kako su nepismeni ovi novinari klixa... Covjek sada dobro napise,ali opet je on kriv.
kako seljak kaze jedanesterica na njemackom? elferica
Još trejica i biće ih Jedenesterica!
... i novinar koji pise "osmerica" bi trebao skupa s njima.
Sad ce se poceti HEBATI zbog Osmerice ili Osmorice..
shala la la la la la la osmEricaaaaa , sha la la la la la laaa osmEEEErica kam on evribadi ...
@srbija ali, zato kada nam duVa dok nam se rucak kuVa, buVa po uVu muva, carsaV na striku cuva, dok u aVganistanu gruVa, to nam je ok jer sve dok se kolac od oraSa kuVa i uz urmasice, ratluk i koja suVa urma za posluziti cuva... koja dvolicnost! gore opisane jezicke akrobacije su in, ali zato osmEEEricaaaa, to niposto...kada se budes ovako javljao na temi o duVackim instrumentima i izduVnim sistemima, tada cu ti odati duzno priznanje i poceti osmOrica umjesto osmErica govoriti.