Nakon remija u 99. ligaškom derbiju
0
Osim zadovoljan igrom, Jović čestitao Željezničaru
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajde nek i pite unucima imaju sta pricati, da su vodili 2-0 protiv sampiona i proslavili na kraju bod na domacem terenu.
Veceras velika proslava u gradu koju organizuju pripadnici navijacke grupe \"Horde zla\" povodom osvajanja boda protiv nedostiznog gradskog rivala i prvaka drzave
Vidi štrumfova što slave bod... Što na AFH, što ovdje :D
hvala ivici i bht opremi hahahaaha
Uvjek vadiona neka. Sad kamere i nikrofoni krivi sto se niste culi hahahahahahaahahahaa. Dobra, dobra. Vi ste u strahu prozivljavali 90 minuta i jedva cekali kraj jer je i bod za vas ko kuca... Nema titule, nema Evrope. Pojedite se misevi....
nemamo drugu drzavu,nemamo drugi klub...nama je Bosna majka,nama je Željo svetinja....Šampion za sva vremena 1921
Ojjjjjjjjjjjjj zemljo otvori se. Nas bilo vise protiv Travnika nego vas na derbiju hahahahahahahhaahahah. I jos nadglasani od strane 2500 MANIJAKA. Nemozete sjever u derbiju ispuniti bruke..... Jovicu svaka cast na objektivnosti. Zahvalite na cinjenici da igramo kup u srijedu pa smo igrali sa pola snage inace bi bilo pornjave tvrdokorne... Budite realni i priznajte da ste k a r i n e obicne... FORZA ZELJO !!!
kako se necete vise cuti jesi glup odma pored kamere i mikrofona si na zapadu gdje se snima hahahahah jesi glup nema ba manijaci su glupi nemozes ti sa njima, bolje sutit nego pricati sa glupanima!
ej raja,upravo vrsim neki pois pa mi treba vasa pomoc,ajmo lajk ko me je guzio!
@reala titule bez navijaca trbina vam sve kraca smijali se nasoj muci sad ste pravi kur.ciii hvala ti na svemu Ivice.....
@ba Šta ti više pričaš jadu jedan. Deremo vas koliko nam kad treba i to je tako već godinama. Vama je uvijek neko drugi kriv. Od 98\' pričate istu priču. Štaro FKS veliki klub pa vam oni rade o glavi, ovi rade glavi. Zavaravate se. Malo seljačko papansko udruženje koje se upelo da je veličina. Pa pogledajte u svoju avliju za promijenu i vidjećete da ste te isključivo tamo gdje zaslužujete da budete. Čistite svoje smetlje, okanite se stvari koje su veće od vas i vama nedostižne. Na kraju, Ivica Osim je vama donio više dobra prošle godine nego sve uprave od rata naovamo. Kad tog čovjeka spomenete (a bolje da ga nikako ne uzimate u svoja žvaljava krezuba usta) treba da na noge ustanete.
Hordasi ubili manijake u navijanju,moje objektivno misljenje..
ja sam cuo samo zeljine navijace na BHT-u , da budem iskren
Trebali ste posuditi opremu od Bht-a Mozda bi se jos vise culi na tv-u. Al dobro zna se ko se vise cuo na stadionu i oko stadiona.
JOOJ BRACO DRAGA PA MORAMO LI SLUSATI OVE SRAMOTNE IZJAVE MAFIJASKE UPRAVE GODINAMA, DO KAD VISE !!! NAVIJACI NAM SE TUKU NA TRIBINAMA POSLIJE UTAKMICE ZBOG NEZALAGANJA IGRACA I MAFIJASKE UPRAVE...