Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj malo onu veliku vijest na pocetnoj strani mozda nadjes video koji trazis :D
ako je danas nezadovoljan,onda se nakon GOŠK-a trebao ubiti,,,,
laksi trening bio
Da li se i u Osimovom pasosu nalazi njegova slika sa rukom preko usta?
HAHAHAHAHAHAHAHA KAZE OSIM MI BEZ NAVIJACA DANAS A NJIH BRAT BRATU MILJA DVIJE DANAS... A JESU ISTO NISTA HAHAHHAA. NASTAVI NIZ ZELJO 7LITEX, 7GODINA BEZ EVROPE, 7HAPOEL HAHAHAHAHAHAHAHhahahahahahahahahhajahahaja na sta nam jr derbi spao
Steta sto je Jovic dosao u Sarajevo, mislim da ne zasluzuju za trenera ovakvog covjeka, za njih je po mjeri neki seljober.
u pravu je čovjek,ne osporavajući kvalitet želje,ali onaj domorodac(patrick) je zaslužio u prvom poluvremenu crveni,a čovjek nije dobio žuti čitavu utakmicu,tačno sudije biraju kome će davati kartone
Guso u penziju pod hitno. Kako je reagirao kod drgog gola - fuj, pokazao je kakav je \"majstor\".
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, u zanatu, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan na polju i noć u krcmi, uz jedno pivo igrajte pokera sa ostalim građanima. Postoji kompletna europa sa svim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je ratovati, pljackati, trgovati, biti krčmar, svecenik, aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci partnera i ozeniti/udati se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte...ne kosta vas nista.
sta ste se digli @neko ima pravo i ja se slazem sa njim,i navijam za Sarajevo i volim Sarajevo al ovo sto oni rade je katastrofa,ne samo oni nego i zeljo i svi u PL,problem je u tome sto se stima ova uzasna liga i svake godine je gore i gore,realan sam al ovo sto ivica radi je nerealno i mislim da bi trebali zabranit nasim klubovima da igraju euro kupove jer se samo brukaju tamo. zeljini manijaci se sad digli al jedva cekam da im dodje neko iz kvalitetnije lige da ih pocjepa i da im upopasti tu slavu.
@@neko Drug, nisam ja pesimista vjeruj mi, samo sam realan i necu da pravim neku veliku euforiju kao sto smo to radili, pa smo \"popili\" petice i sestice u evropi. Sto se tice toga za koga navijam, zivim za FKSarajevo, a smatram da ljudi koji zive u BiH ne mogu navijati za ove klubove poput Barse, Man. Unt. i ostale, mogu biti samo njihovi simpatizeri. Navijati mozes za onaj klub na cije utakmice ides i koga bodris na tim utakmicama(a u nasem slucaju to su klubovi iz BIH ili mozda malo sire). ;)
5 (PET) GODINA BEZ TROFEJA??? DOKLE VISE BRACO DA TRPIMO MAFIJASKU UPRAVU I BORDO NEPRIJATELJE I KAKO DA VAS ANIMIRAM??? ZAR VAM OVO NIJE DOVOLJNO: 5 (PET) GODINA BEZ TROFEJA???
Druže veliki si pesimista kada tako misliš ti ako možeš navijaj za Man.UTD idi na njihove utakmice još kao mali opredjelio sam se da navijam za Željezničar jer sam odrastao u okolini gdje su svi moji bližnji navijali za njeg , a ove godine bi se moglo i dogurati više nego prošle godine itd ... ekipa je kvalitetnna nadam se da ce ovakva i ostati ... još samo da se smire navijaci i sve je cista desetka niko ne moze suportno reci :) veli poz
@momcic Jaoo jeste dosadili s tim \"VELIKI ZELJO\", sta vam je. Svaka cast Zelji ove sezone za dvije titule, al realno i Zeljo i Sarajevo(a da ne spominjem ostale) su jedna velika k.i.t.a van BiH granica. To smo vidjeli prosli put, a vidjecemo i ovaj, nazalost. Moje licno misljenje je da je Zeljo trenutno bolji od svakog tima u PL, ali kao tim za evropska takmicenja je katastrofa. Ali isto tako mi je draze da je su oni osvojili titulu, nego neki klubovi koji su zatrovani nacionalizmom od uprave, preko navijaca, do gradjana kao sto su npr. Borac ili Siroki Brijeg. S toga spustite se malo na zemlju vidjecemo ko je kakav kada budete igrali na evropskoj sceni. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala
borusia dortmund siluje bayern, a ja navijam za bayern