Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon nesto pozitivno,, nije bitno gdje , samo da je u Bosni i Hercegovini. imamo talenta samo trebaju uvjeti da momci mogu raditi . svaka cast za projekt , treba slicno i za kosarku osmisliti i druge sportove i imat cemo puno bolju drzavu :)
Drug koje tebe patnje muce???
halo ba \"krscane\" nisi ti krscan, ti si bolan obicna pederchina!
Bravo stoko svaki cete pozitivni primjer pretvoriti u prepucavanje !!!
nema veze u kojem je gradu samo nek se nesto radi u BiH i nek se napreduje!!!!! dal ima neki projekat kako bi trebalo izgledat kad se zavrsi!!!!!!!
Neofirno Iljo napravi stadion GOAL u Orašju, a Suljo trening centar GOAL. Usmjeriše donacije u svoje rodne grude. Onako neofirno. A inače su Zenica i Orašje strašni rasadnici fudbalskih talenata, pa ih treba dodatno podržat\'.
je.b.o ti batko cijelu bolesnu familiju jadnice
Umjesto na internet,konektuj se na svoj mozak,ili bolje neki tudji!
JUNAKA je napravio Batko na Grbavici !
Sta je papci sarajevski,,,steta sto nije otislo opet za sarajevo!!!A ti JUNAK idi drago dijete beri baje........i cuvaj drvece:)))))))dosta ste vi nama iz Zenice krali...haja:::::
A ko je ukrao zvono ?
Hrvacki Stolni Grad Crkvicko Brdo
volim crno i crveno mrzim želju i sarajvo
Je*em li im mamu, ovdje smo mi iz 1.maja svoje prve fudbalske korake pravili na velkom odmoru...
ja sam guzio zenicanke, sve sam ih poje*o, heheheeh
pa vi zenicki moroni samo znate vrijedzati, nije ni cudo sto vas ljudi truju, vidili da tu nema nekih mozgova, pa kontaju nije velika steta
pazi da tebe ko ne zaskoci....