Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amar Amar OSIM OSIM!!!
AMAR AMAR OSIM OSIM
A eto vi ste kao neka gradska raja. Haj ne seri Avduka i pusti nas da služamo muziku. Biti srcem vezan u tome leži snaga papci jedni. Btw mjesto rodjenja ne identifikuje papka....
\"Ivo Ištuk je prije trinaest godina sa visočkom Bosnom napravio sjajan ligaški rezultat\" + kup+superkup i to je to (dok je bilo love)...sjajan trener i taktičar!!!
gdje je onaj trener pijanac celika sto ih je odveo u intertoto kup pa poslije utakmice plakao ko dijete za cokoladom...buhahahha
Ja koliko vidim, po trofejima je naslov komotno mogao biti AMAR OSIM NEDODIRLJIV!!! A još ste zaboravili i \"sitnicu\" da je osvojio trofej pobjednika kupa i u Japanu!
Musemić zalutao na ovoj listi, ne znam ko ga stavi.
90 godina postojanja!!!hoćemo duplu krunu 2011!!!1921-2011
GDJE JE NAS ZALIZANI OVDJE? POD VARESANOVICEM IGRAMO NAJBOLJI FUDBAL U POSLJEDNJEM DESETLJECU...
ŽELJEZNIČAR JE INSTITUCIJA-e sad se vi gurajte dole...ispod!AMAR OSIN No 1
ja sam najbolji trener jer sam pobijedio azerbejdzan, ko tako ne misli ja cu da ga kaznim!
Imamo i udarni u ponudi pa ako zelite javite se ;) laky
LjUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM . hahahahahha. pozz Manijaci
Vrati se !
inzko gotivi osima