Teška povreda igrača Željezničara
84
Osim: Kvesić će pauzirati minimalno osam mjeseci
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstore JUG je uz tebe :)
Ma Kvesa aBd kad se vratis bit ces jos bolji ! :)
Brz oporavk abd mu zelimo,i suzdrzite se negativnih komentara nije lijepo al fakat!!!
sve ti mrtvo HAADalju s koševa
@ @ bolo 06.02.2013. u 16:39 Hoces reci da Amar g.uz.i deckice , da je derpe ??????
Možeš li ti bar jednu temu da ne u.s.e.r.e.š. tim patetičnim i moronskim komentarima??? Jedno je z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a. i prepucavanje između dva tabora, a sasvim drugo to što ti pokušavaš. Ako si ložiš toliko na Amara idi kod njega, neka te n.a.g.u.z.i.!! P.S. Kvesa majstore, želim ti što brži oporavak, i aBd ponovo dobiješ poziv u A reprezentaciju.
hahaha sad se objesi ko pacan mrtviii
sad bih sebi nogu slomio da se on vrati. Nemoguce koji peh...
Žao mi je momka, ali žao mi je i svih igrača DJL Izdajnika zbog činjenice da im karijere upropaštava kvazi menađer (Amar), svojim basloslovnim obeštečenjima (kako bi on što više zavrno), kao da trenira ekipu iz lige petice, a ne ekipu "zadnje" lige svijeta, sjetimo se Zebe, Adilovića, Svrake itd..... Josipe brz oporavak.....
Izdrzi Kvesicu i vrati se jos bolji ! Istina @ Majmune retardirani !
za sve je kriv burdus, ali ovaj put je ukakio dobro. jedini na kojem je mogao uzeti lovu. gurnuo ga u repku, cijena raste, al tokmak ga drzi do 90' u pripremnim tekmama, a za tri dana igra za repku...pocetak priprema. burdus krivac! pusiona, al ima on adute, uzece na adilovicu 600k, haha. zao mi je kvesica, decko nije kriv. brz oporavak.
Sretno lafe, pravi sprtista
Zelim ti brz oporavak bez posljedica na igru i karijeru! Ne daj se!
ZAR REPUBLIKA SUMSKA NEMA NEKI SVOJ INTERNET PORTAL ????
izdrzi i puno srece u nastavku karijere i u reprezentaciji naravno pitar s istoka
OSIME OVO TE BOG KAZNIO JER KUPUJEŠ I ŠTELIŠ UTAKMICE.
E Kvesa duša draga, momak za primjer cijeloj PL. Kuda baš njega ovakva povreda da pokosi :( Ne daj se brate, uz tebe smo i ima da se vratiš još jači!!!