Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dupla kruna opet!
ne limvo ga iz razumljivih razloga ali mudro zbori mladji Osim. A i ovi komentari tipa "jest ruzan" , ne znam kako se mozete izrugivati tudjem izgledu, imate li djecu i da li ih planirate imati... dobro razmislite prije nego opet budete komentarisali neciji izggled jer vam se danas-suttra moze vratiti na dijete, a ima li gore kazne od toga.
čudi me da Amar nije istakao da ozbiljno strahuje od sarajeva kojem je cilj dupla kruna, KAO I UVIJEK!!! HAHAHAHAHAHAHA
Ma ja, šta će ti pojačanja...., bolje ulagati u sudije...., Evropu brzo zaborave izdajnici.....
Dok drugi psuju, mi pjevamo pjesme.... MoSa LjOzE.
amar osim na q.rcu te nosim
Napadač Adilović: Jedan za 1860. !? Belek Turska (Minhen 1860 se nalazi trenutacno na pripremama) Posljednjih dana kruže informacije kod Lavova da bi novi napadač 1860. mogao biti Bosanac Eldin Adilović, zainteresovanost Minhena 1860 postoji vec par dana. "Jako interesantan igrac", kaze sportski direktor Minhena 1860. Florian Hinterberger za Adilovića "Mirovni plan" sa investitorima u Minhen je trenutačno velika priča i sve se vrti oko toga, medjutim trenutačno osim toga velika priča je šupljina u napadu da plavima treba dobar napadač pokazuju i "rupe" u napadu vec prvog dana treninga i boravka u Beleku. "Sve je na sadasnjem trenutacnom klubu Adilovica, radimo na transferu, ali još nista nije gotovo niti sigurno, ipak cifra od 600.000 eura u ovom trenutku jeste velika za nas" kazao je Hinterberger u Beleku. "Svaki dan za nas je
Bit će dupla kruna. Vukasović, Čuić, Skakić i Valjić već su obavili bazične pripreme pod dirigentskom palkicom starijeg i mlađeg Osima.
DAJ BA AMRE SKINI KOJU KILU I OBRIJ SE .. MALO KOSU SREDI KO DA SI IZ VOGOSCE
Nije ruzan nego se udebljo ko krme. A kosica i bradica mu stoje ko magaru samar...
kome ces ih moj osime, kome , dvije godine ih prodajes pa iz aviona se vidi da su nehljebi
njemacki mediji objavili kako je münchen 1860 zainteresiran za adilovica, pise na tz-sportu, to su najjace sportske novine u minhenu
Raspada se Seljo,polako ali sigurno.Početak kraja.Neznam samo hoče li se moći naći zamjena za Adilovića.Pa ko je taj mamlaz.Kakve izjave daje ovaj ludak,pa to je strašno.Uklonite ga !
Disciplinski sud FSJ-a (Fudbalski Savez Jugoslavije) je 27. kolovoza 1965. izrekao oštru presudu. »Željezničar«, »Hajduk« i »Trešnjevka« su izbačeni iz Prve lige. Funkcionari »Želje«, među kojima i predsednik kluba Nusret Mahić, doživotno su isključeni iz nogometa, a slavnim majstorima sarajevskih »plavih« Ivici Osimu i Dragi Smajloviću je zabranjeno igranje godinu dana. DOLJE MAFIJA, DOLJE KORUPCIJA!!!!
biti ovoliko nafuran na prave trenere i fudbalere je vjerovatno dobra furka u ovoj guzii od zemlje!!
Vidi osmjeha.. rek'o tata sinu osvojicete titulu il' me nema
Pocinje plavo proljece lagano