Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćao široki :)
HAJMOI SARAJ\'VO !!!
Ljudi , na stranu fanatizam i sve to , al fkt ne kontam kako mozete da se nadate da neki klub iz vase drzave ispadne npr. od neke svedske ili izraelske momcadi .. trebamo biti uz nase BH. klubove , ako nista drugo jer njihov dalji plasman doprinosi rejtingu nase lige i donosi nam bodove kada su u pitanu mjesta u Europi .. :D
svi vi koji imate problema sa širokim brijegom morate znati da je ŠB europa za vas tako da će te svi lagano poslije prvog kola moću da gledate široki u europi a mahalski klubovi mogu samo da ga sišu i po bih i po europi nemojte širokobriježane ljutiti jer bi mogli dogodine završiti odlični 9-10-ti znači vi koji nas ne možete možete nam samo sisati i dojiti našu kitu ako vam dopustimo
Sta se koji ku_ac, svađate. Svi BH klubovi će izgubiti, lopata do lopate. Svi igraju fudbal osim nas, to je valjada svima jasno, tako da i klubovi iz nekih lijevih zemalja imaju sigurno bolje uslove za igru, a brate i ne foliraju ko ovi naši, sve neki manekeni i zvijezde, al u ku_cu.
A ako Siroki prođe a ima najbolje šanse od svih, ti ces opet postat \"hrvatsko cvijeće\" vozdra
@@ GROBAR Ja sam ti gore u svom komentaru rekao : \"ZIVI BILI PA VIDJELI\"....siptari ce vas doslovno razguliti ako budete trazili batina, a vi ste skloni tome da provocirate pa na kraju dobijete po p..i.c.k.i.. A sto se tice vas navijaca koji sebe nazivate GROBARI, vi ste k..a.r.i.n.e.. od navijaca.... eto sta ste...
@GROBAR Ako budete pravili probleme ispaštat će vaš klub.Sjetite se kako je bilo kad ste igrali sa Zrinjskim.Partizan je Zrinjski pošteno pobjedio,ali zbog vas je Zrinjski prošao dalje.Ugledajte se na Manijake i vidite kako se voli i navija za klub,a ne biti huligani kao GROBARI:)
IMA DA SE OVKO ORI, ALI U HRAMU FUDBALA I USRED MAKEDONIJE.PODRSKA JE STIGLA OD KOMITA, VOJVODA IZ TETOVA, DELIJA I GROBARA SA KOSOVA.Dali su nam samo 2000 ulaznica za gostovanje, ali ce nas biti preko 10 000. Vi \"navijaci u pokusaju\" o tome mozete sanjati samo.RESPEKT FOR THE MANIACS.FORZA ZELJO !!! Pogledajte, vidite sta su navijaci... http://www.youtube.com/watch?v=qrc5eSVprds&feature=related
IMA DA SE OVAKO ORI, ALI U HRAMU FUDBALA I USRED MAKEDONIJE.PODRSKA JE STIGLA OD KOMITA, VOJVODA IZ TETOVA, DELIJA I GROBARA SA KOSOVA, UNITED FORCES.Dali su nam samo 2000 ulaznica za gostovanje, ali ce nas biti preko 10 000. Vi \"navijaci u pokusaju\" o tome mozete sanjati samo.RESPEKT FOR THE MANIACS.FORZA ZELJO !!!
Net navijac, imaj u vidu da se obracas GROBARU koji preko trideset godina prati PARTIZAN, a vise od 20 godina sa JUZNE TRIBINE MEDJU GROBARIMA. Sto se tice siptara, prismdriti nece u BG, niti imaju m.uda za to.A volio bih da dodju.Znas da se po prvi put ujedinila navijacka scena u Srbiji, da Delije kazu kako ce navijati po prvi put za PARTIZAN, mada me za to z.aboli ona stvar, iskreno. Na gostovanju u Makedoniji, posto ce se igrati u Skoplju najvjerovatnije, a zna se koliko Makedonci vole i PARTIZAN pa i Zvezdu, a koliko mrze siptare i trpe ih sto moraju, i kurslus da bude. Mi se samo plasimo UEFA i eventualnih kazni za nas VOLJENI KLUB,kao poslije Zrinjskog i gostovanja u Mostaru, PLASIMO SE BOGA I VISE NIKOGA ! Kakvi bolan siptari kakvi navijaci, ne zanosite se glupostima.Pa i Bosni da nije MANIJAKA navijacka scena je ocajna. Pogledaj malo klipove, vidi sta kazu navijaci Arsenala, Fluminensea, Barse, za GROBARE!!!
beg kulenovi... E ako siroki prodje ti ces mi ga P..O.P.U.S.I.T.I.. eto dogovorili smo se.. vozdra skutoru...
Široki jedini prolazi u oba pretkola jer je normalan klub, a ostali, vozdra!!!!!!
GROBAR fk partizan ima golovima da napuni mrezu siptara....... i toga su svi svjesni...ali ali...ali..... Ali na tribinama, siptari ce da vas nadmase, posto nisam siguran navijanjem da l ice vas nadmasiti, mozda hoce, mozda nece ali sigurno znam da ce vas sipci isprebijati i iskasapiti...pa ce te vidjeti svog boga,...... ima da vam naprave dar-mar u beogradu, a mozes onda misliti sta ce se sa vama desiti kad budete kod sipaca gostovali..... jer vi smrdi uvjek volite provocirati pa poslije dobijete po tamburi....... ZIVI BILI PA VIDJELI.. !!!
Vrijednost Sheriffa 5.375.000 eura a Željezničara 7.425.000 eura po Transfermarktu.de =))
Sretno nasim klubovima Sarajevu i Zelji ali i Olimpiji i Makabiju
Kud baš Sheriff?Bit će teško,prošle godine su Dinamo izbacili,ali ne pobjeđuju uvjek favoriti.Uz pun stadion na Grbavici bi trebali pobjedit,a u gostima čuvati rezultat.Što se tiče ostalih predstavnika želim svima uspjeh jer igra se zbog koeficijenta.