Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo statistike: http://int.soccerway.com/teams/spain/real-zaragoza/2030/squad/
"Najbolji igrač i strijelac Real Zaragoze", "Bez obzira na to što je već dva mjeseca van terena, Hadžić je i dalje najbolji strijelac SVOG KLUBA sa šest postignutih pogodaka. " Glupani, read before you post.
Pa glupane, Borja i igra u Zaragosi... provjeri prije nego nekog nazoveš glupanom... glupane!
u naslovu pise : "Najbolji igrač i strijelac Real Zaragoze" ako se nije bas najbolje razumilo a vidimo iz komentara da nije ovdje se odnosi na najboljeg stijelca i igraca ZARAGOZE a ne druge spanske lige... ovdje pojedini moraju prvo nauciti citati pa onda komentarisati..
I dalje NIJE najbolji strijelac ZARAGOZE, prvo pojedini moraju posjetiti transfermarket. Borja IGRA u Zaragozi
@dwarf upravo! Momak je potencijal, ima 23 godine i nadam se da će zamijeniti Misketa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čim sam pročitao da je najbolji strijelac sa 6 golova, bilo mi sumnjivo... provjerim kad lik tek treći: Borja 22, Romero 7, pa Hadžić. Znači i klix počeo lažima promovisati igrače.
Bravo Majstore!!