Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da je jos znati ko ce da izdvoji milione za izgradnju stadiona.
KAKVI SU OVO TORNJEVI I TO NISU NI NA SREDINI. . KATASTROFA ARHITEKTURA. SVE NAKI YEBENI TORNJEVI.
Klocevi, ovo je 200000 za izradu projekta na ne za obnovu stadiona...ne valjajte gluposti
Općina Novo Sarajevo izdvojila 200.000 KM za IZRADU PROJEKTA izgradnje stadiona Grbavica
KAKVI SU OVO TORNJEVI I TO NISU NI NA SREDINI. . KATASTROFA ARHITEKTURA. SVE NAKI YEBENI TORNJEVI.
lako je pricati o izgradnji ali gospodin iznad juga sto je njegova suma, nece da je proda, covjek stolar trebaju mu drva.
Ovaj stadion bolje izgleda od Alianz arene!Opet smecari iz Sda bacaju bombe?
Stadion je davno trebao biti uradjen da se pitala samo SDA ali na zalost u vijecu Opcine Novo Sarajevo ima i druhis stranaka kao sto su SDP koji je prije par godina osporio gradnju stadiona kada su Slovenci davali novac. Nakon toga jos jedan projekat ali da se mijenja naziv STADIONA sto nije nacelnik dozvolio i to pozdravljam. Iskreno se nadam da ce ovaj projekat zaziviti sto prije.
"Hljeba i Igara", Ratno-Profit- Banda,se zabavlja, a narod doveli ,na rub gladi,i rata !!! al,kad narod kreneeeee....
Što se Koldžo reklamira. Nema dnevnika mahanske TVSA bez njega. Podmaži gdje treba....
2012. 100,000 KM za idejni projekat, četiri godine poslije 2016. 200.000 KM za projekat ... ovim tempom će ga napraviti negdje 9999-te, ostali će tada letećim tanjirima posjećivati ostale planete i tamo gledati utakmice. Samo predizborna kampanja i pranje para! "Neko ima projektantsku kuću, njemu ćemo dati toliko, nma toliko + ovce će da glasaju za nas. Staviti projekat u arhivu i praviti novi nakon desetak godina sa istim ciljem". Dajte da skinemo ova govna sa vlasti, izaberemo nekog drugog.
bolje bi bilo odma srusiti mislim poravnjati istok za taj novac,i onda drugim novcem izgraditi tj. betinirati tribinu...cuj tolike pare za projekat bacat
Izgradit ce ku*ac sa 200k...
@Maroye Haj pogodi.
Da nije materijal mozda pojeftinio? 😜
bolje bi bilo da nekoga nahranite!!
Općina Novo Sarajevo je u budžetu za 2016. godinu planirala 200.000 KM za izradu projekta izgradnje stadiona "Grbavica", nakon čega će biti poznato koliko ustvari vrijedi ova investicija kazao je Feni načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo. ZNACI AKO BUDE SKUPO ODE 200 MILJA U VJETAR..HAHAHHAH PA BOLJE DA STE NAHRANILI GLADNE ZA TIH 200000 KM NEGO BACAT PARE ZA NESTO STO NECE NIKAD UGLEDATI SVJETLO DANA....ALI KOD NAS JE SVE MOGUCE..APSURDISTAN.BLEEEEEEEEE BLEEEE OVCE BLEEEEE
kad tad.