Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da se ovo pomjera. Dobro je da se pomogne sport. Olimpic to zaslužuje.
Ovo je naš Anzhi...
Boubacar Dialiba : ˝Od gladi nismo mogli ni igrati ni trenirati za selju.˝
neznam zašto sve što iole ima lijepu priču nastojite da s..bete svojim bolseno-plitko umnim komentarima........svi timovi nemogu iznjedrit kvalitetne igrače koji su potrebni timovima za uspjeh i dobit.........gospodo biznis je u pitanju ako nema žita nema ni igrača,ni rezultata,ni zaposlenima plata,ni državi doprinosa od poreza,ni gradu ponosnog predstavnika ma ko on bio,,dabogda svi klubovi bili ko široki pa se ponosili uspjehom ko što ih svak normalan cijeni samo zbog toga..... samo da se zna navijam za fk sarajevo,,,,,,,al volim uspješne i zdrave kolektive,raduje me optimizam moj.
samo naprijed olimpic ljubavi moja
Svaka cast opcini. Sportiste treba podrzati, kao i kulturu!
Bolje da ste nahranili 1000 porodica
a za kerove milion i po, hehehehehehe...
BRAĆO SA OTOKE ŠTA NAM RADI UPRAVA I OVAJ GRACIĆ. MILOSTINJU MORAMO PRIMATI, A ODE NAM RALE NAJBOLJI IGRAČ U NOVI PAZAR. PA NI STADION NEMA SVE TRIBINE TUGO GOLEMA, ALI ZATO UPRAVA I OTOČKI NEPRIJATELJI UZIMAJU DNEVNICE OD OVIH PARA ZA PRIPREME. DOKLE BRAĆO SA OTOKE DOKLE ĆEMO TRPITI OVAJ JAVAŠLUK. OTJERALI SU SVU DJECU SA OTOKE A SAD NEKI SPANCI IGRAJU TUGO GOLEMA. MOLIM SVU BRAĆ PO BOJI I NASELJU KOJIMA JE OTOKA U SRCU DA SUTRA U 5 DO 12 DODJU PRED STADION NA OTOKU DA KAŽEMO ŠTA MISLIMO O MAFIJAŠKOJ UPRAVI I OTOČKIM NEPRIJATELJIMA. ONDA MOŽEMO NA IKINDIJU U ISTIKLAL DŽAMIJU
Idemo vukovi hrabro do Evrope ...
SRETNO OLIMPICU KLUB ZA SVAKU POHVALU !
Olimpic Sarajevo = Dinamo Zagreb
\'zahvaljujem se ljudima iz općine\'........ bla blaa bla a ja istim tim ljudima one koji si ih rodili i odgojili sve po nekom redoslijedu i spisku izredam ! lopovska posla !
P.i.p.o J E D I G O V N A !!!!!!!!!!!
POSTO VIDIM DA NEMA NIJEDAN CLANAK O TOME.. ZELIO BIH U IME UDRUZENJA NAVIJACKA FK. SARAJEVA DA SE ZAHVALIM RUDNIKU MRKOG UGLJA KAKANJ NA DONACIJI OD 30 TONA UGLJA.. SA OVOM DONACIJOM LAKSE CE NAM IGRACI PREBRODIT ZIMU KAD SE VRATE SA PRIPREMA SA TERMA I IZ ČITLUKA... ALDIN POPARA HORDE ZLA 1987 MI SMO DIVOVI !!!
A VIDI LOLI KAPE NEWCASTLE FORZA VUCOVI