Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast :) Sad ćete reći donacija, nemamo para.I jeste to tako, u ovoj situaciji su svi klubovi, htjeli to priznati ili ne. UPRAVA, VOLIM VAS !
bit ce ovo na Hayatu u emisiji ispuni mi želju
Gdje ti to igra tvoj \"Hrvatski\" klub???jel u HNL-u?????JEDNA JEDINA premijer liga
VOLIM SVOG OCA , SVOJU MAJKU , SVOGA ZELJA ALI STO VOLIM DOBAR DOMACI OBALITI .... NEPROCIJENJIVO !
P U S I K A R U BORDO DRUGARU ALI ONAKO KAKO VI TO NAJBOLJE ZNATE , DAKLE - MANIJACKI !!!!!!!
POSTO VIDIM DA NEMA NIJEDAN CLANAK O TOME.. ZELIO BIH U IME UDRUZENJA NAVIJACKA FK. SARAJEVA DA SE ZAHVALIM RUDNIKU MRKOG UGLJA KAKANJ NA DONACIJI OD 30 TONA UGLJA.. SA OVOM DONACIJOM LAKSE CE NAM IGRACI PREBRODIT ZIMU KAD SE VRATE SA PRIPREMA SA TERMA I IZ ČITLUKA... ALDIN POPARA HORDE ZLA 1987 MI SMO DIVOVI !!!
Kada mogu političke stranke, vjerske zajednice (a ne plačaju ni PDV na usluge) \"mogu\" i fudbaleri, koga briga za bolesnu djecu koja trebaju \"vani\" na liječenje i koga briga za \"silu\" nepismenih u ovoj državi?
Cigani, uvijek vas je grad vadio iz problema, uvijek ste bili režimski klub. Al bez obzira koliko god vas neko gurao i financijski pomagao ništa neće promjeniti vašu usranu historiju, način na koji ste osnovani i način na koji ste opstajali tokom svih ovih godina! A vi i dalje slavite matka, to je stvarno velika stvar -POBIJEDITI ŽELJU NAKON PET GODINA? Oi!
Zeljo nije SARAJEVO nego nesto izvan Sarajeva
slatko je slatko, kad ga stavi Matko
Ja jest ovim seljovcima vatra, prepali se Matka, sta li ?
@ Šinteri AURA Ovo je provjerena informacija. Umjesto kondicionog treninga će hvatati kerove. Već su i uniforme dobili... one narandžaste dresove renomirane marke Lescon.
Sad cemo dati ponudu Barci za Messija...kad moze Olimpik mozemo i mi !!!
Nemojte tako je nemate potpunu informaciju . Igrači SARAJEVA SU SE OBAVEZALI DA PO PUŠTANJU PRIHVATILIŠTA ZA PSE LUTALICE u punom kapacitetu formiraju mobilne timove i pohvataju sve pse sa općine Novo SARAJEVO .
Bruka i sramota Toliko gladne djece a oni pare gradjana trose na propali klub koji 10 godina nije nista osvojio sramota
@Dimitrijevići Boubacar Dialiba : ˝Od gladi nismo mogli ni igrati ni trenirati za selju.˝ http://tribine.blogger.ba/arhiva/2007/09/02 Zipa datuma....ZATO SE POKLOPITE ŠUGAVCI I TO PO PO HITNOM\' POSTUPKU!
biće i za viršle a biće i direktoru za skijanja ;) ;) ;)