Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za ljude koji misle na nas spor i kulturu :D
Svaka cast nacelice
Čuj "donacija", donacije se daju narodnim kuhinjama, humanitarnim ustanovama i sl. valjda i FKS tretiraju isto, smiješno i jadno sve u svemu ...
jel ovom liku kazu: kako se zoves? dino na g*vno si zino! ne sad ozbiljno, ko je zapravo on? bivsi fudbaler? sarajevski biznismen?
Jel ono opstinu Centar drzi SDP??? Ma ja, ko ce kom nego udbas svom... Hvala vam za udjeljenju sadaku mladjem Sarajevskom premierligasu, sada mogu stici na utakmicu u Mostar i podjeliti svima po 2 paketa virsli i oprati odjecu....
od sad dupla porcija virsli...dok se i ovo ne spuca...kakave pripreme...tek su zavrsene...
MOGLI STE KOJU MARKU IZDVOJITI ZA SEDAM KULTURNIH INSTITUCIJA KOJI MJESECIMA NISU PRIMILI PLATE. NJIMA PARE NISU POTREBNE ZA PRIPREME NEGO DA KUPE HLJEB I PREŽIVE.
pretrgli se ahahahah
Načelnika za premijera kantona sarajevo, rijesio bi nam sve probleme koje imamo
Iz ove Općine uvijek pozitivne vijesti, zaista svaka cast!!
Svaka čast, kapa do poda, a mogli ste vala i želji nema veze sto nije u istoj opcini!