Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nešto nije u redu , danas nijednog teksta o džeki
sa njim nema zahebancije
@ babuka: prvom tebi ga je uvalio !
mamuru Vam gadnu sto mi brisete komentar ????????????????? admine dabogda um..rro do zore !!
svima im je uvalio racKu...i pep mu se fino poklonio i cestitao ;)
Da Vas pitam kad je iko ocekivao da ce Inter osvojiti ligu prvaka kad su stalno ispadali po osmino i cetvrt finalima. Ko je ocekivao da ce Porto osvojiti ligu prvaka. Ono pet komada je jedino sto mozete pricati za njega u negativnom kontekstu. Ali po meni i vjerujem po igracima Barcelone je gore sto su izgubili od Intera prosle sezone i propustili osvojiti ligu prvaka nego pobijediti Real sa 5 komada. Tjesite se Barcelonci jer je to jedino sto imate njemu da nabijate na nos. Ciganski Klub koji ni ne moze ni da podnese da izgubi pa pali sistem za navodnjavanje trave da drugi igraci ne bi mogli slaviti pobjedu. Ko je tada bio los gubitnik. Vidjelo se i kako je Guardiola posten kad je odglumio da ga je Christiano udario glavom. Znam jos bar 10 prica u kojima ste se dokazali kao Gypsi Kingsi.
Prvak škotske??? Nisam znao da se to pika u vrhunske rezultate! Ajmo onda brojiti i ostale lige: Kazahstan, Makedonija,.... Našlo bi se trenera sa nizom titula za koje prosječno informisani ljubitelji nogometa nisu ni čuli. Usput jako cijenim Fergusona, poseban je i veličanstven na svoj način. Mourinho je za moje kriterije ipak bolji.. A Chelsi (Abramovic) se grdno za.ebao kad je otpustio Mourinha, oni to najbolje znaju.
Ferguson je sa Aberdeenom osvojio tri titule prvaka Škotske, četiri kupa, jedan liga kup, jedan kup kupova i jedan europski superkup, tako da to sto pricas nije tacno. Druga je prica to sto je sa istim klubom puno teze ostati konstantno u samom vrhu kao sto to radi SAF u Unitedu, jer poznato je da United u poslijednjih 20 godina zavrsi sezonu iskljucivo na prve tri pozicije i najmanje sa jednim trofejem. Sjeti se Mourinha u Chelseaju nakon tri sezone, toliko je propo (gore neg sad Ancelotti) da je dobio otkaz. Dakle, to sto pricas ne stoji.
Karinaš obični....
ili hercules
Možete ga voliti, ili ne ali on je trenutno najtrener. I prije Intera je osvajao trofeje sa različitim klubovima. Ferguson, Guardiola nisu!! Gdje dođe Mourinho pobjeđuje. Ovo sa Interom je nezabilježeno, zato što Inter ima odličan tim, ali ne i vrhunski sastav kakve su imali i imaju imaju Barca, Real, Manchester. Ovo što Inter sada pokazuje je realan domet istih igrača, ali sa drugim trenerom (koji nije loš, ali nije Mo...).
brate lik je za mene seljacina i ciganin i dzaba mu SVE pare i SVE titule. pa samo bolesnik iskompleksirani moze da se kaci sa SVAKIM zivim. ocito ima komplese nize vrijednosti.. jer da ih nema, izdigao bi se iznad mnogih ! to je jacina koju ovaj ciganin NEMA !!
http://www.pcguru.com.ba/
Murinho je Macak ...... U svakom Momentu zna sta i Kako ... radi sa glavom, a NE sa srcem kao neki treneri ... ups ... Ne morate Biti Murnju da Bi USPJELI u ZIVOTU !!!!!! Prilika koju NE smijete Propustiti .... Zaradite na Siguran i Provjeren nacin ! ... Rad od Kuce preko Interneta ... Zarada Mjesecno 2.000$ i Vise .... Siguran i Dugorocan Posao .... SIGURNA Isplata 100% .... Pogledajte Dokaze - http://gdi-system-goldenhouse.weebly.com/ .... Email: [email protected]
Zato moze Rubin Kazan ;)
ma mogu oni pričat ovo ono o murinju ali kad on dovede real do onakvog savršenstva kakvog barcelona igra nek se onda javi a dotad može samo sa ostatkom svijeta uživati u barseloninoj magiji PA NI ČAK NORIS NEMOŽE POBJEDITI OVU MOMČAD BARSELONE
Jedina je greška to što je došao u Španiju po nove trofeje. Osvojiti nešto pored ovakve Barce, možda neki kup....