Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao vam galerije, od 4 Ronaldove slike 3 su s mora, pa neće čoEk u kaputu na more :)))...a Khan ljubomoran k'o kakvo djevojče :)))
...tako je Halče care 😅😅😅 njemačka dominacija, ako ne dominira sam sebe ujeda 😅😅😅😅
Švabo je to moja Limesice, šta da ti pričam kad sve znaš :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrijeme Kahnu da ozbiljno popriča sa svojom suprugom.
Ovaj Kahn je bio lud skroz...ismijem se skroz kad vidim video na YT o njemu kad tuce igrace i svoje i protivnicke
Zar nije prosle sedmice isti clanak bio samo drugacije da je rekao ste bili napisali za sedmicu ocekujem u vasem stilu oliver khan rekao vise puta sam zeni zabio prstenjak nego ronaldu sto sam puta izdr*o !! Novinarcici mali popularni svaka cast
Bila bi bolja ona grupna slika (2/5) da se Marcelo okrenuo za 180 stepeni, onda bi bila za 18+. Na slici se fino vidi da su ljudi veseli, sretni i da se zezaju kako ove godine neće ništa osvojiti, pa moraju prodavati ovakve "senzacionalne" stvari.
Čivjek je samo rekao da ne dobija redovno u zadnje vrijeme.
Sta radis medju Ronaldovim preponama, kad mu stalno gledas u trbusnjake?
Ovaj cupavi samo da se okrene prema ronaldu i to je to hahah gay parada milionera
Ma ko to viri na slici br. 4 hahahah
a jest bezobrazan ovaj Ronaldo.. cak se i tushira i suncha bez nekih odjevnih predmeta.. sramota.. koliko su ludi ovi novinari, i inace ljudi.. ljubomora izludi ljude.. Mnogi bi mu sad burku ili nesto slicno naredili.. neka pokazuje covjek sta zeli, svaka mu chast. ko god svoje tijelo drzi pod kontrolom, ulaze u sebe, i vrijeme i trud i novac.. vala svaka mu chast, neka se slika kako on hoce.. a dali cu ja to gledati ili ne, to sam biram
Ko ti kriv, godine? ... Ljubomora 😅😅😅
ovo mi je bio uvijek najdrazi golman...............al je brate ruzan......zar se nasla jedna i za njega.......
@Luna.Luna rado bih pricala sa vama ...al ne smijem...opet ce lik 555 biti ljubomoran na mene...:)))))))))))))) pozdrav :))))))
@Luna.Luna hm mjesecino.............ne znam bas.........da nje bio popularan i da nije imao love sumnjam da bi se ijedna za njim okrenula..........ikada
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hahahahahahaahah gotovo se udavih od smijeha
pa bas.... dosta vise njegovih plocica.... :)))))))
Ova mu je dobra.
@Luna.Luna men je on inace bez veze mislim fudbaler je vrh...al beze izgleda...nadobudna nafurana faca...
@Luna.Luna ma znam draga moja...al ovaj je bas vise dozlogrdio...sam sto još iz argete ne iskoci...:)))))) koliko radi na sebi...nije ni zgodan.....:)))))) jesam namcor i ters...:)))))