Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eee @mnon sto si ljubomoran...pusti decka daj mu sansu...znam momka odlicno,veliki talenat...tebe da zovne sad Mančester iz Sela Moštre kod Visokog ti bi otrco odmah...opusti se :)
tako jeee
jos jedan vrhunski reprezentativac
upravo tako
@mnon Ti da imaš ikakve veze sa fudbalom, ne bi pisao takve nebuloze. Vrata Borussije su svima otvorena, ko želi da radi i da se usavršava. Tako su prije dvije godine doveli anonimusa iz Japana, Shinjija Kagawu, pa vidi gdje je sad. Plaćen 350 000, prodat za 17 miliona. Takva je transfer politika BVB-a. Puno sreće u BVB II. Oni su sada ušli u 3. Ligu. Sigurno će skupiti dosta iskustva, a i ekipa im je jaka. Tu je jedan Mario Vrančić (rodom iz Slavonskog Broda), koji mu sigurno može pomoći da se uklopi. Sretno!
jojj dulja kad se sjetim .. na treninzima kroz none ..
Tri buduca BIH AsA HARBA,DULJEVIC,HANDZIC ,sve jedan Haris
Ja konto pise HARIS HANDZIC
svaka cast! samo naprijed.
ako nekome nešto znači , ovog momka sam gledao nekoliko puta i svaki put me oduševio i nije mi jasno kako isti nije član neke naše reprezentacije. ovaj će dečko u roku dvije do tri godine u našem A timu biti nezamjenjiv. živi bili pa vidjeli. sretno momak
sad i njega prodajte za male pare kao i sve naše talente do sada
Dulja brate sretno, siluj švabiju.
ma sta ti znas ti si gl u p
meni bude ofirno gdje živim kad uđem pogledati komentare na klix-u. al svaki put!
ubleha :)
hahaha ja novinarskih izvala dobro dizu mu cijenu nema veze sta ako bude imao jake ljude mozda ga i uguraju u ovaj B tim ali ovaj Hadzici hahahah doduse tu je to negdje hadzici i hoffenhajm taman imaju par istih slova u imenu... hajde da rece dobili ih u kupu 5-6 nula o on zabio 3-4 gola pa da se nesmijem ali ovako oni izgubili i on prica kako on ima potencijal.... hahahahahhaahhahahahahhahahahahha....mora da su ga na toj tekmi zamjetili
ovaj sto stalno spominje rijec \"ubleha\" i ne zna nista drugo-je b e m ti ja ma t e r svaki put kad tu rijec spomenes
kako mislis igraci prodaju igrace :)
gdje vam je onaj iz Barce?