Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OLIMPIC JE OLIMPIC JE SAMPION SA OTOKEEEEEEE!!!!!!
olimpic vec ima svoju odredzenu podrsku sto od mladih sto od starih mada slabo jos uvijek to treba da bude porodicni klub gdje roditelji sa djecom mogu otici na utakmicu bez straha nesto kao hofenheim u njemackoj i na pravom su putu zamolio bih sve one koji su neodlucni da pocnu navijati za olimpic jer imamo 3 kluba u sarajevu i tu su vec nasi klubovi na dobitku jer nemoraju placat puno za putovanja na gostujuce utakmice i jos je slavija tu koja takodze nije daleko i eto nam tu vec dobre ustede
Još samo ovo-je li tebi Široki veći klub od Čelika,Sarajeva,Želje?Ti pojma o fudbalu nemaš,a ja sam jedan stari navijač koji ti jamči da na prostorima bivše Juge veće klubove od C.Zvezde i Hajduka nećeš nać,i mada bi sve dao da jedan Sarajevski klub može dostojno predstavljati BiH u Evropskim takmičenjima.
Hajaja po tebi onda povijest ne znači ništa.Hajduk je najveći,a to što u Hrvatskoj mafija odrađuje posao pa nekad uspješni fudbalski klubovi su uništeni od strane politike je druga priča..Nego koji je po tebi najveći klub u Hrvata i obrazloži,ja sam obrazložio da Dinamo nije.Hajduk je 4 puta igro četvrtfinale Lige prvaka,a Dinamo je najlošij klub u LP ikada.Ne seruckaj više dok ne sagledaš neke činjenice.
cuj ovog hajduk najveci klub a 10 godina ne mogu osvojit sampionat i cim izadju u evrupo brukaju i drzavu i navijace, momcino ti nemas pojma o fudbalu, de pogledaj tabelu, rezultate, statistiku, a ne lupetat ko kakva budala
Dinamo je bez povijesti i umjetan klub,najgori klub Lige prvaka.U Hrvatskoj je Hajduk daleko najveći a Dinamo slavi lažnih 100 g.Nadam se da Olimpicu to neće trebati.
ovo je klub koji ce u naredno vrijeme imati sve vecu podrsku i Pitara i Manijaka, i bice alternativni klub za navijanje.. za Sarajlije :)
Od tih nabrojanih proizvoda ne bih nista prinio ustima, a ne kupio. Ko se jednom za j e be nece vise :)
ovaj olimpic ce biti u BIH kao sto je dinamo u hrvatskoj i partizan u srbiji, strasan tim imaju
izgubilo je i sarajevo od citluka! 2:1
Bojkotujmo proizvode iz Srbije, Hrvatske i drugih zemalja. Kupujmo domaće, pojačajmo ekonomiju Bosne i Hercegovine. Kupujmo od domaćih firmi: Corn Flips Pilkom Memprom Bianca Biljana čajevi Tuzlanska So Dino kafu BRANCK-CAFFE Meggle Brajilović Ovako FDS Vlašićke i Travničke sireve Kladanjsku Mušku vodu Odjeću Alma-Ras trgovački lanac Bingo čija tri vlasnika su iz Bosne i Hercegovine . . . STOP \"Jani, stop mljekarama Slovenije Hrvatske i Srbije, stop Konzum Mercatoru, stop Bambi proizvodima, stop Nektar sokovima i ostalim nepotrebštinama!
Olimpic Sarajevo = Dinamo Zagreb
Ovaj olimpic ima prestrašan sastav kada gledaš po igračima, nadam se da će nešto i napraviti. Bosanski Manchseter City :D