Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAJORIZACIJA
hahahahah svinjski hahahahahahaha koja smijurija od kluba!forza velež!
da sam turčin ,ubio bi se. ubio bi se....
http://www.youtube.com/watch?v=6cLm9rha0hk&feature=related
MAJORIZACIJA MAJORIZACIJA MAJORIZACIJA
Može li još neko napisat \"majorizacija\"?
AFERIM VUKOVI.AJ TINKS zrinjski DOBIO PO ZICAGU-hihiiiihihiiihihiihihi
vlada kraljuuuu
Na šta je grad sarajevo spao da im olimpic obraz spašava. mi trehnuli želju(ka i obicno doduse), velež pitarima uzeo bod a olimpic vam čuva čast. cccc svi treba da idete na otoku, zaboravite ove levate.
od jutra mostarom prica kruzila da ce bit poluvrijeme kraj 2/2. koju su kesu digli na kladionici igraci zrinjskog. kvota 18 XD. blago nama i nasoj ligi :D
volim volim volim velež oleeeeeeeeeee velež oleeeeeeeeeeeeeeeeee sarajevo je uz velež oleeeeeeeeeeeee
haj nek neko sa sa x a ode sutra do otoke pa uslika radove na stadionu otoka, please...da vidimo dokle se doslo.... lijep pozdrav vuk s vratnika
SVAKA TI JE NA MJESTU navijaci isto kao sa slucajem BLEKIC okrecu glavu izmisljaju toplu vodu
@BORDO.ODIN kako bi kod Honde sinoć, je li ostalo vazelina za drugi put?
PS. @BH Hrvat Probaj potražiti \"Gradiška\" na wikipediji, pa ćeš vidjeti šta će ti izbacit i čiji je članak veći i.d.i.o.t.e zadojeni!
@BH Hrvat Ti ni ne znas geografiju a ni historiju maj.mune zaostali!!! BOSANSKA Gradiška (sa svojih 100000 stanovnika u čitavoj opštini) i čitavo lijevče polje uključujući ŠEHER Banja Luku je METROPOLA I DRŽAVA za vas dole papane iz pećina i kamenjara hercegovačkih gdje ni trava ne raste i samo gmizavci mogu preživjeti!
p r c i te nesto jebhla vas kozija liga :D