Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
olić primjer igrača koji se nikad ne predaje vrhunac karijere finale cro vs.bra
Ovaj igrač može biti primjer drgima: trči, stvara šanse, dodaje i kad treba preuzima odgovornost. Igračina.
Bice guravo
Stvarno bi mu kruna karijere bila da nije fulao penal u finalu LP i sjajnu šansu prije penala, zbog čega je Bayern tad ispustio naslov. A veseliti se uvodnoj utakmici kao da je to finale mogu samo inferirorne ekipe i igrači, ne znam čemu takav stav. To će biti bitna utakmica, no ne i presudna za prolaz dalje, biti će potrebna maksimalna koncentracija da se Hrvatska ne osramoti, ako misle igrati kao pod Štimcem prijeti debakl na startu, nadam se da neće biti tako.
Fly Manaus, Brazil—São Paulo, Brazil Nonstop (6–7 per day) 3 h 40 min leta od Sao Paolo. Nista posebno, jer kada se leti in Njemacke do Grcke, Spanije ili Rusije izadje na isto, a grad ima skoro 2 mil. stanovnika i uopste nije "prasuma" kako Olic kaze. Samo malo je veci od Davor-a gdje je Olic rodjen.
Majmune da nisi fulio penal protiv celzija u finalu dok si igrao za Bayern to bi ti bila kruna,a ne ovo sto igras sa Brazilom ionako ce te obrukat sa 5,6 ili cak 7 pogodaka u tvojoj mrezi..
jos ako izvucete remi bice odlicno